查看完整版本: 有無人in過 / 做過臨時招股文員

cash888 2009-9-10 03:55 PM

有無人in過 / 做過臨時招股文員

返9月14-16.21-22.29日(共6日)
時薪$40.工作4-10小時
9/9(6:00-6:30)在灣仔X童群益X見工
職責:核對新股申請及支票
係未有新股招股就會請呢D POST

係未好多人IN呢D工?
係未請好多人?

[[i] 本帖最後由 cash888 於 2009-9-10 03:57 PM 編輯 [/i]]

starlight_612 2009-9-10 04:38 PM

where did you find this recuitment notice? I got this working experience two years ago...

cash888 2009-9-10 05:02 PM

回覆 2# 的帖子

[url]www.jiujik.com[/url]>人事顧問>8/9 post

中環銀行誠聘

應屆大量中七、大專、大學生及中五有文職或有招股經驗及有銀行工作經驗者或銀行提早退休員工(香港居民身份) 中環區工作

臨時招股文員
上工日期:九月十四日至十六日、二十一日、二十二日及二十九日

時薪$40,上午九時至十時開始工作,工作四至十多小時不等。優先考慮讀會計、領袖生、品行端正,工作態度認真,能聆聽指示,能細心核對新股票申請表及支票,不需要操作電腦。工作時要求穿著簡便整潔衣服。

Oohamu 2009-9-10 06:28 PM

琴日去左果度呀~
佢話琴日唔交form之後先send resume無得in wor

樓主你慢左一拍啦~

starlight_612 2009-9-10 06:44 PM

我個時係打電話apply ga...但真係請好多人...= =

ktt123 2009-9-12 07:56 AM

有消息話請未???
佢又話星期五會有通知
尋日無係咪即係唔請???????????:') :')

salomism 2009-9-12 10:38 AM

回覆 1# 的帖子

我之前都做過, 係中銀返工
主要係check下d表填得岩唔岩, 撕下d支票咁喇(因為呢排有2隻大股上)
其實都係無咩野做

felixcatcat 2009-9-12 10:44 AM

回覆 1# 的帖子

我幾年前做過 工作簡單 一學就識
不過出糧要等成個月

ktt123 2009-9-12 02:28 PM

係咪有消息架喇????
頁: [1]
查看完整版本: 有無人in過 / 做過臨時招股文員