查看完整版本: jennian嬰兒改名星級版~!!!

jennian 2007-8-27 11:13 AM

jennian嬰兒改名星級版~!!!

今次又本人親自操刀:loveliness:
開一個重所未有既bb改名天地:smile_30:

大家有咩想搵我既就黎呢度,唔使再去嬰兒改名那裡了~:smile_13:

[[i] 本帖最後由 jennian 於 2007-8-29 05:02 PM 編輯 [/i]]

仇師奶 2007-8-27 11:15 AM

回覆 #1 jennian 的帖子

我老公姓((姚))...咁有咩名好聽呢:smile_41: :smile_41:bb未知男定女呀:smile_13: :smile_13:

TINGYIN914 2007-8-27 11:20 AM

姓何, 女仔有咩好提呀
thank you:loveliness:

小P媽媽 2007-8-27 11:23 AM

姓張....男仔....希望可以特別啲.....改埋英文可以嗎???:smile_41:
thanks!

:loveliness:

[[i] 本帖最後由 小P媽媽 於 2007-8-27 11:24 AM 編輯 [/i]]

jennian 2007-8-27 11:25 AM

[quote]原帖由 [i]仇師奶[/i] 於 2007-8-27 11:15 AM 發表
我老公姓((姚))...咁有咩名好聽呢:smile_41: :smile_41:bb未知男定女呀:smile_13: :smile_13: [/quote]

男女我都幫你諗下啦:loveliness:

男:姚嘉龍 姚凱維 姚利華 姚希文 姚俊祈 姚瑞倫 姚穎生 姚子康 姚達宏
女:姚雪雯 姚紫淇 姚穎姿 姚美嘉 姚佩琳 姚善嵐 姚卓寧 姚靖茵 姚寶希

星之男孩 2007-8-27 11:27 AM

姓:李
男仔…
唔該…俾d意見!:smile_13:

kevincct 2007-8-27 11:28 AM

[quote]原帖由 [i]jennian[/i] 於 2007-8-27 11:13 AM 發表
今次又本人親自操刀:loveliness:
開一個重所未有既bb改名天地:smile_30:

大家有咩想搵我既就黎呢度,唔使再去嬰兒改名那裡了~:smile_13: [/quote]
小弟姓唐,bb仔,12月出世,請幫手:smile_38:

Doublecat 2007-8-27 11:31 AM

姓溫, 男女未知, 請幫忙!

hkpsl718 2007-8-27 11:32 AM

[size=4][b]我姓劉,請替我兒子改名! thank you!![/b][/size]

vacuity 2007-8-27 11:34 AM

一直都好期待生bb (希望年尾大肚), 所以未生已經不停地改名:smile_44:
老公姓高
女的想用"晴", 男的想用"朗"
欠一個字, 有冇咩高見

rain_wong 2007-8-27 11:34 AM

我老公姓:司徒,BB系仔仔來架...12月出世,正在為仔仔唧名煩甘,哈哈..遇到你真開心,唔該哂啦..:smile_40: :smile_40:

[[i] 本帖最後由 rain_wong 於 2007-8-27 11:35 AM 編輯 [/i]]

jennian 2007-8-27 11:34 AM

[quote]原帖由 [i]TINGYIN914[/i] 於 2007-8-27 11:20 AM 發表
姓何, 女仔有咩好提呀
thank you:loveliness: [/quote]

何美姍 何慧琦 何紫韻 何婉琳 何嘉萱 何希汶
何雪薇 何綺妮 何瑞芝 何詠君 何曉芹 何寶盈
何妙詩 何靜喬 何宇希 何敏惠 何燕蓓 何凱蕾

jennian 2007-8-27 11:39 AM

[quote]原帖由 [i]vacuity[/i] 於 2007-8-27 11:34 AM 發表
一直都好期待生bb (希望年尾大肚), 所以未生已經不停地改名:smile_44:
老公姓高
女的想用"晴", 男的想用"朗"
欠一個字, 有冇咩高見 [/quote]

簡單不過:loveliness:

高思晴 高思朗:smile_30:

jennian 2007-8-27 11:45 AM

[quote]原帖由 [i]hkpsl718[/i] 於 2007-8-27 11:32 AM 發表
我姓劉,請替我兒子改名! thank you!! [/quote]

劉嘉晞
劉逸進
劉子培
劉曉威
劉永樂
劉穎章
劉兆偉
劉浩銘

jennian 2007-8-27 11:52 AM

[quote]原帖由 [i]kevincct[/i] 於 2007-8-27 11:28 AM 發表

小弟姓唐,bb仔,12月出世,請幫手:smile_38: [/quote]

唐耀昇
唐凱林
唐家宏
唐少哲
唐瑞文
唐澤奇
唐楚生
唐慶華

jennian 2007-8-27 11:56 AM

[quote]原帖由 [i]rain_wong[/i] 於 2007-8-27 11:34 AM 發表
我老公姓:司徒,BB系仔仔來架...12月出世,正在為仔仔唧名煩甘,哈哈..遇到你真開心,唔該哂啦..:smile_40: :smile_40: [/quote]

司徒進
司徒文昇
司徒凱
司徒偉倫
司徒逸
司徒健龍
司徒英琦
司徒柏豪
司徒子希

kevincct 2007-8-27 11:57 AM

勁呀!甘快可以諗到甘多,妳可以出本書,我第一個買:smile_38:

TINGYIN914 2007-8-27 11:59 AM

[quote]原帖由 [i]jennian[/i] 於 2007-8-27 11:34 AM 發表

何美姍 何慧琦 何紫韻 何婉琳 何嘉萱 何希汶
何雪薇 何綺妮 何瑞芝 何詠君 何曉芹 何寶盈
何妙詩 何靜喬 何宇希 何敏惠 何燕蓓 何凱蕾 [/quote]

thank you:loveliness:

jennian 2007-8-27 12:00 PM

[quote]原帖由 [i]kevincct[/i] 於 2007-8-27 11:57 AM 發表
勁呀!甘快可以諗到甘多,妳可以出本書,我第一個買:smile_38: [/quote]

其實我改b仔名都比較困難:smile_39:
所以唔好讚我啦..
今日真係多b仔名,
搞到我頭都爆:smile_30:

仇師奶 2007-8-27 12:01 PM

回覆 #5 jennian 的帖子

唔該晒:smile_30: :smile_30: :smile_30:

jennian 2007-8-27 12:04 PM

[quote]原帖由 [i]TINGYIN914[/i] 於 2007-8-27 11:59 AM 發表

thank you:loveliness: [/quote]

咁你諗到邊個岩用未呀??:loveliness:

jennian 2007-8-27 12:05 PM

[quote]原帖由 [i]仇師奶[/i] 於 2007-8-27 12:01 PM 發表
唔該晒:smile_30: :smile_30: :smile_30: [/quote]

唔好客氣啦:loveliness:
開得呢個post都係想幫人:smile_13:

星之男孩 2007-8-27 12:11 PM

[quote]原帖由 [i]星之男孩[/i] 於 2007-8-27 11:27 AM 發表
姓:李
男仔…
唔該…俾d意見!:smile_13: [/quote]
點解我無既?:smile_40:

hodede83 2007-8-27 12:15 PM

姓鄧呢,係男仔!
thank you!

jennian 2007-8-27 12:16 PM

[quote]原帖由 [i]小P媽媽[/i] 於 2007-8-27 11:23 AM 發表
姓張....男仔....希望可以特別啲.....改埋英文可以嗎???:smile_41:
thanks!

:loveliness: [/quote]

張彥偉                 
張家權                  
張子榮
張浩揚
張柏熙               
張紹華
張裕文      

英文名好難襯返我諗果d中文名:smile_39:

[[i] 本帖最後由 jennian 於 2007-8-27 12:19 PM 編輯 [/i]]

小P媽媽 2007-8-27 12:22 PM

[quote]原帖由 [i]jennian[/i] 於 2007-8-27 12:16 PM 發表

張彥偉                 
張家權                  
張子榮
張浩揚
張柏熙               
張紹華
張裕文      

英文名好難襯返我諗果d中文名:smile_39: [/quote]

唔襯d中文名唔緊要....因為我同我老公諗唔到改咩英文名好.....
唔該晒!!!!:loveliness:

jennian 2007-8-27 12:27 PM

[quote]原帖由 [i]小P媽媽[/i] 於 2007-8-27 12:22 PM 發表

唔襯d中文名唔緊要....因為我同我老公諗唔到改咩英文名好.....
唔該晒!!!!:loveliness: [/quote]

真係唔使客氣喎:loveliness:
幫到你我都好開心架:smile_40:

jennian 2007-8-27 12:29 PM

[quote]原帖由 [i]hodede83[/i] 於 2007-8-27 12:15 PM 發表
姓鄧呢,係男仔!
thank you! [/quote]

鄧浩聲
鄧凱柏
鄧宇龍
鄧子奇
鄧宏達
鄧耀林
鄧遠希
鄧瑞維

jennian 2007-8-27 12:33 PM

[quote]原帖由 [i]星之男孩[/i] 於 2007-8-27 12:11 PM 發表

點解我無既?:smile_40: [/quote]

李子喬
李捷豪
李駿軒
李紹德
李凱成
李展浩
李偉權
李文恩
李曉揚

jaap123 2007-8-27 12:34 PM

姓:尹

係男仔!

Thanks!
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: jennian嬰兒改名星級版~!!!