吳若希有咩歌好聽嫁?

吳若希有咩歌好聽嫁? E-mail 此主題給朋友

得越難越愛?冇其他啦

越難越愛

若要人不知

我懂了/我明白

自唱歌191首:黃色大門,禮物,Take It,小城大事,鄭秀文18首串燒,癡情司,活著viva,我就是這樣,加大力度,牆紙,雙冠軍,不好意思我愛你,井,哭泣遊戲,活著為求甚麼,另眼相看,盲愛,談感情,叫,續集,一切還好,一面之緣,白天鵝,請你不要難過

休止符

愛我請留言

https://www.youtube.com/watch?v=n9D1Tm8U_70

愛要撐下去!

話說早兩年我喺mk開工,個時惠豐旁邊間碟舖仲未執,當每一天我都推車經過,佢地門口部電視都不期然播住呢首歌。我一聽到都會行慢兩步,聽耐咗覺得愈聽愈好聽!覺得呢個個樣都幾普通既女仔有一天會彈起的。

雌性海膽真sexy,

正所謂我愛海膽,海膽愛我.女性體味又好,狐味都好,海膽都會令我樂此不疲的!揸住個頭隊落個海膽度上下左右咁擦擦擦,實在是人生1大快事也....

愛要撐下去!

話說早兩年我喺mk開工,個時惠豐旁邊間碟舖仲未執,當每一天我都推車經過,佢地門口部電視都不期然播住呢首歌。我一聽到都會行慢兩步,聽耐咗覺得愈聽愈好聽!覺得呢個個樣都幾普通既女仔有一天會彈起的。

雌性海膽真sexy,

正所謂我愛海膽,海膽愛我.女性體味又好,狐味都好,海膽都會令我樂此不疲的!揸住個頭隊落個海膽度上下左右咁擦擦擦,實在是人生1大快事也....

佢完全無歌係好聽

佢啲歌確實係好聽,但唔係因為係佢唱而好聽係因為作曲人寫得好好。可惜吳若希唱功真係唔得囉,經常走音。

代表作: 錯過了,我沒有傷心,我懂了,休止符,越難越愛

引用:
原帖由 dreamxpaili 於 2014-10-5 11:10 AM 發表
佢啲歌確實係好聽,但唔係因為係佢唱而好聽係因為作曲人寫得好好。可惜吳若希唱功真係唔得囉,經常走音。
+1 炊煙其實好好聽 不過佢d live.......

引用:
原帖由 patricklam 於 2014-10-5 11:26 AM 發表

+1 炊煙其實好好聽 不過佢d live.......

台下十年功,等十年應該會好

引用:
原帖由 eternal_love 於 2014-10-5 02:42 AM 發表
愛我請留言

https://www.youtube.com/watch?v=n9D1Tm8U_70
愛我整榴槤 ...

比啲時間佢...
其實佢開頭唱得唔錯,隨著越來越多工作,就開始差喇

伸延閱讀
 53 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。