註冊 登入



打印

[貓貓] RC KITTEN 糧轉成貓糧

RC KITTEN 糧轉成貓糧 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
你好,我有2隻港短,大個隻應該1歲, 細個隻應該10個月大.

佢地不嬲食開RC KITTEN (粉紅色裝), 最近無貨,又見佢2個都大個仔大個女, 所以轉買RC 的成貓 Fit 32.


兩隻不嬲都唔偏食同好中意食野, 但係食完呢隻之後,佢地好似好口渴, 即刻去飲水...我聞下又覺得呢隻糧好大味,好似好勁味精..

請問,我係唔係應該轉返食KITTEN會好D呀?



實用相關搜尋: 食野

回覆 引用 TOP

轉就轉天然糧啦
皇家係 top 10 worst dry food






回覆 引用 TOP

求指教!





回覆 引用 TOP

上google打top 10 cat food有勁多資料,做少少功課, 盡量睇2016 2017的文章
我貓食wellness,fromm,instinct
除呢三隻,仲有好多好既牌子揀
想知更多,可以睇下 top 10 worst dry cat food brands for 2017






回覆 引用 TOP

[隱藏]
引用:
原帖由 merry0123 於 2017-3-21 12:07 PM 發表

你好,我有2隻港短,大個隻應該1歲, 細個隻應該10個月大.

佢地不嬲食開RC KITTEN (粉紅色裝), 最近無貨,又見佢2個都大個仔大個女, 所以轉買RC 的成貓 Fit 32.http://www.petproject.hk/media/catalog/product/cac ...
呢隻糧好重味精。
轉天氣糧啦 。
好多牌子都有。
我既貓。食過
applaws。
orijen。
而家食緊ovenbaked。
最好溝糧。如果一隻糧冇貨都有另一隻頂住。
網上買。平過街鋪。



實用相關搜尋: 網上

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 





 

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。