註冊 登入

頭先東張西望個女人

本主題由 suetying_suki 於 2017-10-21 12:36 AM 移動

頭先東張西望個女人 E-mail 此主題給朋友

公然喺街餵老鼠曱甴,如果香港嚟多次沙士,佢功不可沒。

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。
係咪精神病嫁?佢要畀老鼠咬下,染上鼠疫先知驚。

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2017-10-19 08:45 PM 發表

公然喺街餵老鼠曱甴,如果香港嚟多次沙士,佢功不可沒。
以為你講4日冇屎呵個靚女.

佢咁鍾意餵老鼠曱甴點解唔拎返屋企養?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ee333ee 於 2017-10-19 08:57 PM 發表

係咪精神病嫁?佢要畀老鼠咬下,染上鼠疫先知驚。
老鼠天生天養,洗乜佢餵?佢咁做助疾病傳播。

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。

回覆 引用 TOP

我都想講條友係咪有問題,搞亂哂d衞生市容,其實可吾可以告佢亂拋垃圾,罰佢千五,逐粒米甘計

回覆 引用 TOP

呢個節目無野好報, 報埋呢D核突野

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

話食環已發告票比呢個女人。
「東張」好耐之前報過,有儍佬响將軍澳圖書館吐口水落圖書度,仲嘔心。打開本書本本都吐,好恐怖。

回覆 引用 TOP

養鼠為患, 一定有精神病,
餵完又唔清潔好就走人, 淨係咁己經犯咗法,
拉佢入青山啦

回覆 引用 TOP

喂完🐀又去街市揀食材,佢雙👐……諗起都驚

回覆 引用 TOP

我有時行街都行經過,
有次見過佢蹲係到,
冇諗到原來餵埋鼠同蟑螂,
影住個女人係街度有個竇,係露宿者?

♥Sana@TWICE♥
♥9012@Running Man♥

SONE.ONCE.BLINK.BUDDY.LEGGO.DAI5Y.PINK PANDA.STAR1.

回覆 引用 TOP

照睇,有跡象給人懷疑事主有可能已有精神問題啩?大台去報導不特止、仲以「正常」人嘅說法去問事主?

報導事實應不是問題,但是特地去問人家餵老鼠、曱甴是否有問題,就有點兒明知故問啩?

有問題的人,自然感覺冇問題;冇問題的人,就唔會做亦唔會有事發生呢?真係唔知邊個懷疑精神有問題囉?

愈來愈多怪人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2017-10-20 12:37 PM 發表

照睇,有跡象給人懷疑事主有可能已有精神問題啩?大台去報導不特止、仲以「正常」人嘅說法去問事主?

報導事實應不是問題,但是特地去問人家餵老鼠、曱甴是否有問題,就有點兒明知故問&#21 ...
應該問精神科專家講下

熱門搜尋: 地產公司 梳化 家居保險 裝修設計 空氣清新機 兒童傢俬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Phoebe2017 於 2017-10-19 08:59 PM 發表 [img]http://www.discuss.com.hk

/images/common/back.gif[/img]

以為你講4日冇屎呵個靚女.
講完益酸菌有幚助便,,跟住賣益酸菌廣告。cctvb東張西望植入廣告極無恥!

正義必勝!
 20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。