三浦春馬 Fans Club PART 4

本主題由 xru 於 2014-8-25 02:58 PM 提升
舞台劇 七海盜官網blog 圖~~~

睇到七海盜個官網schedule , 我諗呢兩季要春馬上劇都應該冇乜希望

引用:
原帖由 vong17 於 2012-1-4 01:17 AM 發表

http://i ...
呢輯相春馬又young番喎,好健康又好陽光,真係好風早君,
比佢抱住果位小妹妹太幸福,(連小妹妹我都妒忌)
其實春馬而加真係好fit,髮型又好睇,唔上劇演舞台劇真係浪費,
夏季有冇機?真係好痛苦呀!!!
我睇到super handsome live有小小片流出,真係好正,
春馬扮大島優子唱Everyday、カチューシャ ,有一度瞇起眼起勢跳舞果度真係好搞笑,
冇劇又只有睇下舊片...............

引用:
原帖由 D.D.Ducky 於 2012-1-4 03:10 PM 發表

我睇咗佼個朋友喇...未睇奇妙物語tim~~
慢慢睇奇妙物語都得la,春馬冇冬春劇,苦悶死了..........
呀.....遲d呢TV B劇集台會做熱血警校,即係太陽照常升起,可以解下苦............
J2下午7:30做完愛無限,又做海派甜心,
冇春馬新劇,有冇睇瑪麗外宿中?

引用:
原帖由 idatachibana 於 2012-1-4 09:36 PM 發表

春馬和慶太都好靚仔.....
春馬還愈大愈靚仔
十分同意!!!我都覺得春馬愈大愈靚仔!!!
睇返d舊相有一種奇妙的感覺..........

TV B劇集台 NOW收費電視807台
1月29日 15:00/21:00
熱血警校~最後的晚餐

2月5日 15:00/21:00
熱血警校
----------------------------------------------------
why唔係J2台?
呢套都ok好睇

引用:
原帖由 炸雞排 於 2012-1-17 10:53 AM 發表

呢輯相春馬又young番喎,好健康又好陽光,真係好風早君,
比佢抱住果位小妹妹太幸福,(連小妹妹我都妒忌)
其實春馬而加真係好fit,髮型又好睇,唔上劇演舞台劇真係浪費,
夏季有冇機?真係好痛苦呀!!!
我 ...
夏季…好遙遠啊!!!
佢地成班人一齊唱сю・сю・хэ・хэ!個陣, 春馬同砂糖仲萌!!!!!!!!j完全係小朋友~~
睇到個下真係不得了!!!!!!!!! 另外dori都超萌

而家呢排成個腦都係Dear My Girl 呢首歌,
我訂左個live既週邊, 而家等緊隻CD

唉!忙到過完年,點知入唔到呢度,開返啦,太好了,唔知仲有冇人呢?
春馬在做舞台劇呢,睇到D相真係呆了,個髮型想點?太耐冇劇覺得好掛住他!
我有睇熱血警校,因為真係太掛念,上youxxxx度找到春馬tokyo gas 新的cm,那個節電歌好似D演歌咁,春馬仲拉小提琴的,大家有空返來傾下la!

夏季只不過係希望,希望有la,不過春馬而加個髮型,真係超靚仔,唔係舞台劇果個髮型喎,我掛念到他就來瘋了,你呢?有冇睇舞台劇的宣番?有個睇到我喊晒,太感人了,我見到春馬的淚,自己又跟著想哭了。
引用:
原帖由 vong17 於 2012-1-18 11:16 AM 發表

夏季…好遙遠啊!!!
佢地成班人一齊唱сю・сю・хэ・хэ!個陣, 春馬同砂糖仲萌!!!!!!!!j完全係小朋友~~
睇到個下真係不得了!!!!!!!!! 另外dori都超萌

而家呢排成個腦都係Dear ...

引用:
原帖由 炸雞排 於 2012-3-18 01:46 AM 發表
夏季只不過係希望,希望有la,不過春馬而加個髮型,真係超靚仔,唔係舞台劇果個髮型喎,我掛念到他就來瘋了,你呢?有冇睇舞台劇的宣番?有個睇到我喊晒,太感人了,我見到春馬的淚,自己又跟著想哭了。

http ...
有睇啊… 我本身睇圖覺得哇 , 唔係嘛搞咩啊個髮型
但之後睇新聞啊我就覺得出黎既舞台效果都好正!!!之後我竟然覺得個個髮型都好好睇
哈哈… 我真係冇得救嫁啦

我諗我應該知你講邊個宣番, 我都睇到好心up
講佢原來係武士高校個陣個心情起跌係咁厲害我就覺得好心痛
仲話諗過放棄做演員 放棄演藝界既工作
另一方面
睇到佢既淚目我就知道經過咁既經驗咁既挫敗感後,
春馬既內心、心理質素絕對會變得更強大。
望月小太郎係我好鐘意既角色 而家睇完個番宣之後更加鐘意,
或者當初的心情我地旁觀者係睇唔到,但咁用心去演繹一個角色既你,我們係能夠感受到。

http://www.shiseido.co.jp/uno/cm/2012_3.html?rt_bt=201108_BTN_A08

uno新 cm 同 making
好好睇同我想講:春馬好靚仔呀.......

引用:
原帖由 vong17 於 2012-3-20 12:48 PM 發表

有睇啊… 我本身睇圖覺得哇 , 唔係嘛搞咩啊個髮型
但之後睇新聞啊我就覺得出黎既舞台效果都好正!!!之後我竟然覺得個個髮型都好好睇
哈哈… 我真係冇得救嫁啦

我諗我應該知你講邊個宣番, 我都睇到好心u ...
我想話如果你呢個舞台劇髮型都話好,你真係真係冇得救.....冇得救呀....HAHA!!!!
咁UNO新cm靚仔成咁,唔知你點支持住......HAHA
送多2個靚仔cm比你,好靚仔架,頂得住嗎?邊個cm帥一點呢?........

http://www.youtube.com/watch?v=R3_0Y9AOI2w

伊藤園cm

http://www.youtube.com/watch?v=SOBTt6fDopA

TOKYO GAS 新cm

引用:
原帖由 炸雞排 於 2012-3-21 04:49 PM 發表

我想話如果你呢個舞台劇髮型都話好,你真係真係冇得救.....冇得救呀....HAHA!!!!
咁UNO新cm靚仔成咁,唔知你點支持住......HAHA
送多2個靚仔cm比你,好靚仔架,頂得住嗎?邊個cm帥一點呢?........

...
我都知我冇得救嫁啦!!!!哈哈
兩個CM 我都睇左LU~~~ 節電歌個個好好笑, 個套衫呢,好MAMABOY。
仲要抽風拉小提琴

超中2 戀空呀><~
成日覺得男仔染白頭髮好樣衰,,,佢好襯><

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。