點火升壓 vs 電子整流 , 幫助大唔大 ??

引用:
原帖由 sv3538 於 2010-5-9 08:16 PM 發表
"D1 SPEC VSD 4代 IV點火升壓"
佢話可以升到 15v~18v , 慳油好力 , 有無用??

圖中果set係 "點火升壓" 定 "電子整流" ???

D1 SPEC VSD 4代 IV點火升壓 夏天開冷氣時是十分大分別的 ^_^

引用:
原帖由 cyaw18 於 2010-5-10 07:42 PM 發表

D1 SPEC VSD 4代 IV點火升壓 夏天開冷氣時是十分大分別的 ^_^
聽你咁講,即是唔開冷氣就無分別?

下一個目標進發仕樣

引用:
原帖由 903_ID_Club拉闊 於 2010-5-10 07:54 PM 發表

聽你咁講,即是唔開冷氣就無分別?

咁有師兄知圖中果舊係咩??

"MotoLife" 電幾錢舊?

舊年換好似都係$5xx~~~唔記得清楚價錢lu~~~

我整車個c fu都話呢隻ok(唔係換電果間,係幫我整車果間)~~~~

小弟係一個小小0既電話維修技工+售貨員+技術支援人員

惡搞 Samsung Galaxy S4,快d黎笑下!

http://youtu.be/xg5r9ie-ds0

引用:
原帖由 Dr.Dickson.G 於 2010-5-11 07:29 AM 發表
加左價要六百幾…買大A數一點的吧!
幾多a比較好......??

引用:
原帖由 sv3538 於 2010-5-11 12:28 AM 發表

咁有師兄知圖中果舊係咩??

"MotoLife" 電幾錢舊?
圖中那件野,是幾年前價錢貴到無倫的電子整流,成千八大銀的。
motolife的電池,只是一般牌子的韓國免加水電池,你可以叫呢d為環保電池(但同環保關係不大),一般來講最多幾舊水,個代理我都識,that's all。

下一個目標進發仕樣

引用:
原帖由 903_ID_Club拉闊 於 12/5/2010 20:25 發表

motolife的電池,只是一般牌子的韓國免加水電池,你可以叫呢d為環保電池(但同環保關係不大),一般來講最多幾舊水,個代理我都識,that's all。
you learn so many DISTRIBUTORS!

引用:
原帖由 Dr.Dickson.G 於 10/5/2010 08:10 發表
but,,T.M.Works and C1 over 2 K la,,,,
really?

引用:
原帖由 903_ID_Club拉闊 於 2010-5-12 08:25 PM 發表

圖中果個"電子整流" 定 "雷X" 好d ... ??

伸延閱讀
 25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。