急問!!! 屯門去機場通宵車

急問!!! 屯門去機場通宵車 E-mail 此主題給朋友

唔該, 我要0500回機場工作,
請問各位知唔知有冇通宵車?
聽人講有"假冠忠"... 有冇人識?

謝謝~!!

你邊個站上車先?個架車我叫做鬼巴士,因為唔知佢來歷,只知道收20蚊,同車完機場會車多一轉返屯門0530 10蚊返去!

N30 maybe

N30 啦..

0320, 0400, 0420 係Yuen Long 開出...

第1班大約0350 去到Tuen Mun 市中心...

去到機場0445...自己預時間啦...

如果番0500, 搭第1班(0320)個班應該Okay!

引用:
原帖由 令狐國沖 於 2010-9-24 12:57 AM 發表
你邊個站上車先?個架車我叫做鬼巴士,因為唔知佢來歷,只知道收20蚊,同車完機場會車多一轉返屯門0530 10蚊返去!
我住碼頭個邊, 不過好似冇站....
如果市中上車,
係邊個位上同幾多點有車?
THX~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 blueblue_B 於 2010-9-24 09:41 AM 發表
N30 啦..

0320, 0400, 0420 係Yuen Long 開出...

第1班大約0350 去到Tuen Mun 市中心...

去到機場0445...自己預時間啦...

如果番0500, 搭第1班(0320)個班應該Okay!
真係趕得切? 我DD 新仔勁驚遲到...

引用:
原帖由 mizingCKC 於 24-9-2010 10:34 AM 發表

真係趕得切? 我DD 新仔勁驚遲到...
放心啦..我前日先搭完!!

一定趕得切

引用:
原帖由 mizingCKC 於 2010-9-24 10:31 AM 發表

我住碼頭個邊, 不過好似冇站....
如果市中上車,
係邊個位上同幾多點有車?
THX~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
紅橋-停係N30巴士站後少少上客

市中心-前屯門戲院位置上客

安定-N30又係後少少上客

兆X-N30上客

屯門工廠學院-N30後少少站上客!

我之後都要係機場返工!!
n30 要咁耐ga??
要個半鐘?????
如果我係yl 住返6點!!
搭4:20 個班o唔ok???
thx!

搭E班車雖然20蚊,但萬一壞車又唔知佢有冇後備車同幾時到之外,E班車係可以俾你有D時間去買早餐架!

總站去總站好似要1:45分車程!

如果返06,搭0400個班應該好DD!

唔該晒你地牙∼! 我仲擔心唔通要係機場過夜。。。

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。