回到首頁
女性頻道
時裝
H&M

H&M

H&M E-mail 此主題給朋友

最近見到朋友有對Boots好靚,但原來佢係一個月前係H&M買,我估H&M d貨去得咁快都好難搵到.....
唔知大家覺得邊間H&M係最少人/最齊貨???
thx~~

我諗TST/CENTRAL應該最齊.
如果真系冇計就上TB啦HAHA
因為CHINA都有分店架麻.有人會代購架.,
不過如果系近期款你就搵下先啦.

去elements那間啦,好鬼少人

引用:
原帖由 kimy 於 2010-11-16 09:52 PM 發表
我諗TST/CENTRAL應該最齊.
如果真系冇計就上TB啦HAHA
因為CHINA都有分店架麻.有人會代購架.,
不過如果系近期款你就搵下先啦.
thx~
剛剛上左TB,真係見到有我想買果款呀~~
不過因為未試過關係,都係周圍再搵下先~~
但我係TST,又一城,鑽石山同朗豪坊都已經搵唔到啦.........
而且佢地會唔會再返貨咖??

引用:
原帖由 Toro-Kuro 於 2010-11-16 09:54 PM 發表
去elements那間啦,好鬼少人
elements果間相對地係比較少人,但同時間鋪都好細呢........感覺好似唔多齊......
但我都會試下去搵的~
thx~~

今日去埋elements...........都無.........
不過見到另一對差不多款的,但個樣好似好殘.........
懷疑係人地退返黎/sales著過..........
究竟h&m係唔係唔會返貨咖??

我去過嘅h&m只有: 中環,旺角,太古,九龍塘,鑽石山..
個人感覺中環最齊貨(始終咁大間..)
太古去貨最慢..

引用:
原帖由 mamamee 於 2010-11-18 03:49 PM 發表
我去過嘅h&m只有: 中環,旺角,太古,九龍塘,鑽石山..
個人感覺中環最齊貨(始終咁大間..)
太古去貨最慢..
我為左呢對鞋真係去晒全港7間H&M,自己都覺得自己有d crazy
不過結果都係無,而家諗緊好唔好真係上TB買........
定放棄,搵過第二對.........

感覺上中環雖然好似好大間,因為有4層,但其實每層的面積都唔係好大,而且太多人,太亂,旺角又係多人到飛起,而且個格局唔好行,反而又一城係最好行,寬敞唔迫,行得最舒服~~

引用:
原帖由 karrieng 於 2010-11-19 12:04 AM 發表

我為左呢對鞋真係去晒全港7間H&M,自己都覺得自己有d crazy
不過結果都係無,而家諗緊好唔好真係上TB買........
定放棄,搵過第二對.........

感覺上中環雖然好似好大間,因為有4層, ...
我反而鐘意中環果間..可能因為我去親都未到busy time啦,行得好舒服..
可惜係佢對我黎講太遠.. (我住上水)
其次係太古.不過略嫌d野亂左d..(以前係太古番工)
最憎去旺角果間.人又多.又細.又亂.又多大6人, 一定唔會係果到買野.(由其係鞋.我覺得好dirty )

如果真係鐘意就上tb買啦.難得撞到岩心水又搵到sources.
因為我都睇中左個clutch但又唔識用tb

引用:
原帖由 mamamee 於 2010-11-19 12:13 AM 發表

我反而鐘意中環果間..可能因為我去親都未到busy time啦,行得好舒服..
可惜係佢對我黎講太遠.. (我住上水)
其次係太古.不過略嫌d野亂左d..(以前係太古番工)
最憎去旺角果間.人又多.又細.又亂.又多大6人, 一定唔 ...
我都唔識用呀.........
所以而家就諗緊好唔好係TB買囉~~
其實我睇中既只係一對好普通的engineer boots,但唔知係唔係太過普通,反而係其他地方搵極都搵唔到..........

回覆 1# 的帖子

我覺得圓方係小d人去的~~~ 但有時行九龍塘都幾齊, 而最新都係中環~

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。