[DL課程] 荔景OU一問

荔景OU一問 E-mail 此主題給朋友

1.我想問下我係OU DL 學生, 我平是上課不是係荔景OU 上同埋唔係修個個學院既科目的, 但我有D NOTES 想print , 我可不可以去荔景ou print 呢?

2. 荔景ou內有自修室/ 圖書館可PRINTT野既地方嗎?

3. 如我要print野可以去那裡PRINT?

4. 係米電腦室PRINT 只要帶紙就得唔洗比$,自修室等地方就要比$

5. 邊D時間去會較少人呢~

6. 如果係電腦室PRINT野係米只要無人上堂就可以入去PRINT?

(因為係何文田OU PRINT野實在等太耐)

THX ~

如果闊下係OU DL學生,上堂地點只會有以下三個地點提供:
公開大學
公開大學 何文田廣場課室
公開大學 上環信德廣場課室

何文田OU PRINT野 一d都吾耐....
可以响電腦室print....

引用:
原帖由 金精火眼 於 2011-5-9 12:50 AM 發表
如果闊下係OU DL學生,上堂地點只會有以下三個地點提供:
公開大學
公開大學 何文田廣場課室
公開大學 上環信德廣場課室
我以為"羅"住學生證可以去唔同地方課室都得添~

引用:
原帖由 babebabe0228 於 2011-5-10 04:56 PM 發表
何文田OU PRINT野 一d都吾耐....
可以鉆q腦室print....
即係我可以係上堂前係電腦室print
多唔多人print ~ 因我係新生好多野都唔知 ~
總之人地未上堂前print 都可以, 自己可以走入去print???

我指係電腦實驗室個度,因為凡會係個到上堂 ~

電腦室print 野要比$$嗎, 我淨係知電腦實驗室唔洗~

引用:
原帖由 eulaia 於 2011-5-11 09:14 AM 發表

即係我可以係上堂前係電腦室print
多唔多人print ~ 因我係新生好多野都唔知 ~
總之人地未上堂前print 都可以, 自己可以走入去print???

我指係電腦實驗室個度,因為凡會係個到上堂 ~

電腦室print 野要比$ ...
公大B座4樓個實驗室,你隨時都可以入去用,同埋print野好似要自己帶紙入去
至於用來上堂果d室電腦實驗室,sorry,好似唔係開放俾你入用去入去print野ga,如果你要係果度上堂,好似係上堂前15分鐘先開個課室俾你入去等上堂

引用:
原帖由 金精火眼 於 2011-5-11 10:32 AM 發表

公大B座4樓個實驗室,你隨時都可以入去用,同埋print野好似要自己帶紙入去
至於用來上堂果d室電腦實驗室,sorry,好似唔係開放俾你入用去入去print野ga,如果你要係果度上堂,好似係上堂前15分鐘先開個課室俾你 ...
唔洗登記就可以自己入去~ 多唔多人用~ 我怕等太耐!
電腦實驗室:我見上次都有人入去print ~ 我以為得添~
Thx ~

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。