BIRDY撚雀天地

SPEED DRIVE

有冇CHING用緊台湾SPEED DRIVE 內變双速曲柄, 想改18'S但唔想加双餅. 操作容易嗎?
性能及維修方面如何?

回覆 241# 的帖子

條路唔平的話,好容易自動轉波,又重。
最後因為頂唔順佢自動轉波而有踩空甩腳,唔想害己害人換咗雙餅。

引用:
原帖由 @lanta 於 2012-7-20 03:17 PM 發表
上個星期終於買左架Birdy啦!     啞黑色碟煞.
各位Chings多多指教!

可唔可以影多幾張相睇清楚隻"啞黑色"係點???

有著數既時候就講男女平等,要付出/付責任既時候就講風度
令人唔開心既事何必要做
they are not friendly

"啞黑色"係咪新色泥???
肯定唔係之前果隻灰色???

有著數既時候就講男女平等,要付出/付責任既時候就講風度
令人唔開心既事何必要做
they are not friendly

引用:
原帖由 VeilSide_Japan 於 2012-8-27 12:05 AM 發表
"啞黑色"係咪新色泥???
肯定唔係之前果隻灰色???
係呀~~  新色黎~!!      有8飛同埋10飛,9飛就唔知有冇~~~

唖黑色??? 睇相同我架"星空灰-唖灰"色一樣WO.

引用:
原帖由 YSY-JY 於 2012-8-30 11:42 PM 發表
唖黑色??? 睇相同我架"星空灰-唖灰"色一樣WO.
樓上果部唔知~~     見過實物,10飛BIRDY。  睇28 廣告好似話啞黑有V  BREAK 版

各位師兄,小弟收150%鈦彈弓一對,祗有前彈弓都得。價錢你出,請pm留電

[url=http://i88.photobucket.com/albums/k185/cocodee442002/1-4.jpg]http://i88.photobucket.com/albums/k185/cocodee442002/1-4.jpg[/url]

引用:
原帖由 爛玩亨利 於 2012-5-15 12:04 AM 發表
始祖白鳥老人老車路過!!

請問吊/掛起單車個架喺邊度買?

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。