註冊 登入

☆★美髮師✬設計總監✬自家作品✬歡迎發問★☆

請PM地址我,唔該

回覆 引用 TOP

請教專家

前短, 后長的髲型… 合圓臉嗎?

可以pm地址及價錢給我嘛?多白頭髮可唔可以做到灰色底+藍色highlight?

請問有冇人搵你剪古巨基頭既作品參巧一下?

之前剪過兩次 , 懷疑的水位剪上左 , 側面睇唔似.

引用:
原帖由 ginger.333 於 2017-10-10 11:33 PM 發表

請教專家

前短, 后長的髲型… 合圓臉嗎?
都可以,但不能太圓

熱門搜尋: 西裝訂造 情侶戒指 時裝 名牌 折扣 韓國女裝 耳環

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 phoebe_eri 於 2017-10-11 11:59 PM 發表

可以pm地址及價錢給我嘛?多白頭髮可唔可以做到灰色底+藍色highlight?
可以 但相信要全頭漂一次先可以上到色

引用:
原帖由 iforwardkit 於 2017-10-12 06:10 PM 發表

可以 但相信要全頭漂一次先可以上到色
幾錢呀?同埋可以pm地址比我嘛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 8and 於 2017-10-12 02:53 AM 發表

請問有冇人搵你剪古巨基頭既作品參巧一下?

之前剪過兩次 , 懷疑的水位剪上左 , 側面睇唔似.

附件

2017-10-12 07:07 PM

回覆 引用 TOP

請問如果想剪到圖入面後面個忽咁樣應該點同髮型師講(因為揾唔到圖,所以焗住自己畫)唔該

男性長面型下趴平的不是尖。長面型的人做all black是否不適合?比例上好似好怪,有咩髮型可推介?

引用:
原帖由 BLYYLB 於 2017-10-15 08:27 PM 發表

請問如果想剪到圖入面後面個忽咁樣應該點同髮型師講(因為揾唔到圖,所以焗住自己畫)唔該
請問是否under cut來的,因我都不太看得明白

熱門搜尋: 皮膚敏感 腸癌 腰痛 脊柱側彎 婚前檢查 割包皮 情緒管理

回覆 引用 TOP

簡單黎講就系後面由側邊睇有個三角,姐系後面啲頭髮有一舊,唔明都唔緊要,我知我畫得差😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenkit1995 於 2017-10-16 11:15 PM 發表

男性長面型下趴平的不是尖。長面型的人做all black是否不適合?比例上好似好怪,有咩髮型可推介?
都不會,但太長就可能要改分介side back

回覆 引用 TOP

請教

前短后長髲。
前面看起來短髲。但后面是長髲。綁辨子。
各分一半, 还是1/3綁辨?

熱門搜尋: 粉刺 make up 激光去斑 美容課程 fitness

回覆 引用 TOP

請問女仔剪bob頭幾錢啊?謝謝

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。