註冊 登入

雄禿自救區第 14 章

引用:
原帖由 north 於 2018-6-9 03:41 PM 發表

陳美玲係sell俾女人用,呢隻係新的
甘我咪用錯左,有支男人架咩

熱門搜尋: 中醫 情緒管理 運動 醫療保險 脊醫
引用:
原帖由 winter@hk 於 2018-6-11 05:08 PM 發表

甘我咪用錯左,有支男人架咩
新的,現正賣廣告

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hughug 於 2018-6-9 05:53 PM 發表

秋生話齋,咁多隻生髮水,冇隻試過係有效嘅。咁呢隻冇咁出名可能得嘅。
我自己都試過好多方法,最後覺得只有泰國既藥同埋苑X丹果間有用

不過苑果間實在太貴啦,又sell呢樣sell果樣,好難繼續,用左三個月

引用:
原帖由 kellyiam 於 2018-6-12 09:54 PM 發表

我自己都試過好多方法,最後覺得只有泰國既藥同埋苑X丹果間有用

不過苑果間實在太貴啦,又sell呢樣sell果樣,好難繼續,用左三個月
好!

熱門搜尋: 地產公司 銀行估價 按揭
心如止水......

回覆 引用 TOP

有冇人知道侯xx醫生既生長因子療程有冇效?
我就快結婚,唔想食藥。
如果有好醫生推介請pm

引用:
原帖由 Sealegcos 於 2018-6-13 05:07 PM 發表

有冇人知道侯xx醫生既生長因子療程有冇效?
我就快結婚,唔想食藥。
如果有好醫生推介請pm
我也想知,謝謝!

回覆 引用 TOP

小弟都開始有地中海問題, 
有無師兄介紹一下皮膚科醫生
麻煩pm 一下

引用:
原帖由 拖肥糖_Everton 於 2018-6-14 12:35 AM 發表

小弟都開始有地中海問題,
有無師兄介紹一下皮膚科醫生
麻煩pm 一下
试一试中医。

回覆 引用 TOP

有無師兄用過AVEDA?有無功效?

引用:
原帖由 K661 於 2018-6-20 02:09 PM 發表

有無師兄用過AVEDA?有無功效?
呢隻超貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mike_george2012 於 2018-4-22 07:44 PM 發表

食左印保1開4已經8年
如果想生B,係咪一定起碼要停藥半年?
因上網睇,如果女方陀男B,阿B生殖器官可能會有先天缺陷!?
怕唔怕有副作用?
我都係怕生仔有影先唔食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Piers26 於 2018-6-10 02:08 PM 發表

小弟用左Minoxidil同Finasteride 4-5年
宜家脫髮程度KEEP住第3期,主要甩M字位,頭頂薄但未見肉
始終呢兩隻藥對M位生髮有限
所以黎緊今個月book左植髮
希望救番個M位 ...
Minoxidil同Finasteride

即係用regaine ?
有無用的?

回覆 引用 TOP

去到第三期係咪用咩都救唔到?

http://hk.myblog.yahoo.com/joago2003/
引用:
原帖由 whitedino 於 2018-6-21 09:03 PM 發表

去到第三期係咪用咩都救唔到?
老實, 係呢個post去到呢版, 如果有人攪到都會再有呢個post
保記+regxxxe
公式係咁做

完全救到冇可能
有冇用睇你點睇, 甩係事實, 如果拖左慢, 某程度都算成功

熱門搜尋: 婚禮 鑽石 結婚對戒 證婚

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。