註冊 登入

35歲,前路茫茫

DET

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2017-8-29 02:08 PM 發表

我冇舖,主要係網購
但我d貨經網購賣唔晒,所以都會批比出面d舖頭
我優點係所有野自己開模做,出面一定搵唔到
請教ching, 點樣批d貨比鋪頭賣? 直接走入去同佢傾?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sanshui 於 2017-9-5 04:10 PM 發表

鬥offshore去到孟加拉,約旦,海地,平到無得再平。
孟加拉都冇得做啦,
識間廠最近都放棄咗話玩唔掂,
詳情要等飯局吹水盡訴心中情了解下,

話時話而家連吹水飯局都愈來愈少.....................

引用:
原帖由 zesor 於 2017-9-18 04:09 PM 發表

孟加拉都冇得做啦,
識間廠最近都放棄咗話玩唔掂,
詳情要等飯局吹水盡訴心中情了解下,

話時話而家連吹水飯局都愈來愈少.....................
好正常呀,依家出黎,一係就老吹自己有幾威,不過,講真,呢 D 吾岩 Channel 的,吹一次就散 band 啦,其實大家都岩 Key 既,更係左"唉" 右 "唉",講得多,充滿了"負"能量,那倒不如早 D 回家,不吹也吧

回覆 引用 TOP

唯有等裁/遣散/ 炒,但有樓可賣樓,不會山窮水盡的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sanshui 於 2017-9-5 04:10 PM 發表

越來越遠,去親遊飛機河咁

回覆 引用 TOP

引用:

做d咩野,要去咁遠呢?

引用:
原帖由 乎乎G 於 2017-9-25 07:47 AM 發表

做d咩野,要去咁遠呢?
平就幾遠都去

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 intarsia 於 2017-9-25 10:15 PM 發表

你又識. 打兩隻字就當自已專家. 搭嗲都嫌你廢啦. 你果幾隻字. 講左等於無講. 胃話.
廢話咁你又回
講左等於無講先圓, 色即是空, 空即是色, 善哉善哉

提示: 違規內容已被屏蔽
都係呢個帖正氣。

40做唔上人地察鞋上位,D,察鞋上位才是生存之道,細路仔咩,咁都睇唔開出帖!

比人話收回俑又出帖,D,叫佢去lCAC査邊個虛報,冇做你埋反告佢囉,又咩好講?

回覆 引用 TOP

唉!

秋天又快到,樹葉楛落,吹起鬼風,又是灰爆的一年,唉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RReenn 於 2017-3-14 02:51 PM 發表

有ching問都係咁分析, 留唔留好睇個人, 際遇命水更加控制唔到

回覆 引用 TOP

今日真正見識到香港網店威力,話說我之前自己落單比工廠生產,運來香港賣,間網店一日之內已經幫我賣左8成數量,呢兩日即刻再諗新款叫工廠開模,打樣.
可惜,要諗到好產品真係好難,幾個月先有一個idea, 一年只可以做兩三次.

誰自願獨立於天地痛了也讓人看

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。