註冊 登入

all back用邊隻擸頭好?

我日日ALL BACK用過N隻髮油 水性油性 都用過
但係香港咁9濕 基本上用咩都死
不過用江獸一定無死 For亞洲人 唔出汗真係HOLD到一日 又易洗

回覆 引用 TOP

各位bro, 你地用pomade會唔會甩好多頭髮?我覺得甩來左

回覆 引用 TOP

用red ice 如何

回覆 引用 TOP

我用American Crew 呢個牌子既Pomade

http://www.nmplus.hk/lifestyle/% ... %E5%9E%8B-all-back/

new monday介紹呢D,怎看

回覆 引用 TOP

uppercut但要用紅盒嗰隻,又好洗,綠盒個隻好難洗

引用:
原帖由 沙卜豪 於 2017-8-8 11:16 PM 發表

師兄請問你講边隻红色綠色?

引用:
原帖由 north 於 2017-8-9 12:32 PM 發表

師兄請問你講边隻红色綠色?

我用個右上同右下
右上係綠色
右下係紅色
綠色用完就啞身d
紅色就光身d

回覆 引用 TOP

http://www.nmplus.hk/lifestyle/a ... %95%99%E5%AD%B8/11/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tonyandme 於 2017-6-15 05:21 PM 發表

我用American Crew 呢個牌子既Pomade
有點貴

熱門搜尋: 創業基金 物業貸款 債券 醫療保險 股票即時報價 銀行

回覆 引用 TOP

骷髏頭好用 但要用可以濕水果隻 咁茶左上去就會令身d同wet look d 如果你係想整而家d西裝頭 呢隻一定得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙卜豪 於 2017-8-8 11:16 PM 發表

好難洗就唔好用了

回覆 引用 TOP

用POMADE好!! 一定夠力!!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。