註冊 登入



打印

[香港] 她曾經被陳冠希傷透了心 17年12段緋聞,34歲還在單身 她真的輸了嗎?

她曾經被陳冠希傷透了心 17年12段緋聞,34歲還在單身 她真的輸了嗎? E-mail 此主題給朋友

[隱藏]

回覆 引用 TOP

呢類型女性在大中華地區數以億計, 將來黐埋去嘅男人純屬探索人體奧秘之流。





kwailo

回覆 引用 TOP

其實自從鍾欣桐 (阿嬌) 同陳冠希 (Edison Chen) 拍咗淫照俾全球華人睇到鍾欣桐 (阿嬌) 性生活真實一面之後佢就應該低調退休啦...
http://hd.stheadline.com/news/topic.asp?contid=112&srctype=t






回覆 引用 TOP

嗰條Youtube片中,阿嬌自稱係個負責任嘅人,小弟膚淺2問:

1.        以下條Youtube片係2006馬來西亞被側拍後嘅聲討會,佢喊咁口自稱 “小朋友偶像”,但2008嗰批相嘅行為好明顯小朋友唔應該模仿,好想知佢點負起 “小朋友偶像” 責任?

2.        人誰無過,只要肯企出嚟公開認錯,相信廣大市民必定包容佢,但佢只係笑住自己 “好天真好傻” 就得過且過,一句Sorry都冇,咁樣其實比咗一個錯誤訊息班小朋友,原來做錯事就可以拎 “好天真好傻” 做擋箭牌,又好想知佢點負起 “小朋友偶像” 責任?

https://www.youtube.com/watch?v=9kkgkHVkVXY






以後傳媒報道我負面新聞之前,要衡量後果輕重。
非洲D小朋友食樹皮好似食蔗咁,好得意!
我是打 (搭) 飛機過來的!
你]唔係 … 噓我儦嚏H
著得舒服咪得囉!

回覆 引用 TOP

[隱藏]
希希一野插散天真嬌!迫得投懷送抱強國夢!






回覆 引用 TOP

同樣裸照曝光,但有2種唔同處理手法:

一個被挾持 / 極不願情況下拍攝,照片曝光後,好有氣勢咁出嚟面對公眾,自稱比想像中更堅強,一舉手一頸足都發出女性魅力,贏得唔少掌聲。

一個曾經自稱小朋友偶像,但婚前剝到光脫脫好Enjoy咁影相,照片曝光後,只係由個經理人帶出嚟,好龜縮咁自稱好天真好傻就得過且過,完全冇悔意。

邊個值得被尊重,其實已經好清晰,“要人尊重你,首先要識尊重人!” 呢個自稱小朋友偶像完全冇尊重佢D小朋友Fans,又點值得被尊重,有一班人 (包括小弟) 不斷咁圍剿佢,不無道理!






以後傳媒報道我負面新聞之前,要衡量後果輕重。
非洲D小朋友食樹皮好似食蔗咁,好得意!
我是打 (搭) 飛機過來的!
你]唔係 … 噓我儦嚏H
著得舒服咪得囉!

回覆 引用 TOP

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 





 

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。