註冊 登入

[討論] STS 發九可能性依然存在嗎?

引用:
原帖由 nklj1 於 2017-9-17 02:29 PM 發表

1993貝姬應升為ty同發九号
沙螺灣吹起 60m/s (216km/h) 陣風
竟然話佢只係係一個STS
而且連九號風球都唔掛

岑柏此舉令貝姬成為一個世紀強八

熱門搜尋: mba 持續進修基金 教育 會計 室內設計課程 加拿大升學 diploma
HT8193
引用:
原帖由 AV493 於 2017-10-19 08:57 PM 發表

而且連九號風球都唔掛

岑拍腦残

毒果打手漢奸走狗pk死,死全家,绝子绝孫
一眾反中亂港者如此吹捧雙學三子,無所不用其極地炮製糖衣毒藥,支持上訴庭重判東北13子及雙學3子!!
引用:
原帖由 AV493 於 2017-10-19 08:57 PM 發表

而且連九號風球都唔掛

韋森特算唔算係貝姫2.0

然而韋森特十号风球...
Becky

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nklj1 於 2017-10-19 10:11 PM 發表

岑拍腦残
佢任內嘅颱風:
蓮娜 法雷德 菲爾 貝姬
當中貝姬爭議性最大 , 啲人唔講一日都會死咁

可想而知貝姬事件個決定係幾咁錯

熱門搜尋: 保險公司 信用卡優惠 醫療保險 保險 銀行 儲蓄計劃
HT8193

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fbc1c890d41a85 於 2017-10-20 05:22 PM 發表

韋森特算唔算係貝姫2.0
其實韋森特 天鴿 帕卡都係貝姬2.0
韋森特路徑上似貝姬
天鴿風速同貝姬相若
帕卡移速媲美貝姬

熱門搜尋: 催眠 中風 針灸 胃癌 運動 中醫 乳癌
HT8193

回覆 引用 TOP

天鸽是露比同1983多少倫翻版

一眾反中亂港者如此吹捧雙學三子,無所不用其極地炮製糖衣毒藥,支持上訴庭重判東北13子及雙學3子!!
引用:
原帖由 nklj1 於 2017-10-22 03:06 PM 發表

天鸽是露比同1983多少倫翻版
講香港呀大佬
貝姬同天鴿都係啲雨水少嘅風
而且大家喺香港都引發嚴重嘅風暴潮
加上佢哋為香港帶嚟嘅風力不相伯仲

HT8193

回覆 引用 TOP

引用:

而且連九號風球都唔掛

8號版派比安事件

精彩的一年,希望可以好似......
引用:
原帖由 ccip310 於 2017-10-24 10:51 PM 發表

8號版派比安事件
法雷德同菲爾是派比安事件

熱門搜尋: 保險公司 信用卡優惠 醫療保險 保險 銀行 儲蓄計劃 借錢
引用:
原帖由 nklj1 於 2017-10-25 06:40 PM 發表

法雷德同菲爾是派比安事件
咁貝姬咪八號風球嘅派比安囉
Btw 如果當年澳門唔將韋森特掛九號風球嘅話
可能迴響比起貝姬更加大
不過韋森特當年澳門都冇諗住掛九號風球

另外貝姬香港要掛9 澳門要掛10

HT8193

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fbc1c890d41a85 於 2017-9-8 05:01 PM 發表

應該係取消3號風球幼稚園停課指引
睇邊啲
如果百合級三號嘅話唔停都得

HT8193

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccip310 於 2017-10-24 10:51 PM 發表

8號版派比安事件
其實你有冇發覺貝姬好似丁丑風災? (不論路徑抑或佢移速)

1. 路徑差唔多 , 只係貝姬遠啲咁解
2. 大家又係啲增強咗之後加快移速嘅颱風

丁丑風災真係好似黑格比 + 貝姬混合版 , 不過係近啲咁解

HT8193

回覆 引用 TOP

73 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。