註冊 登入

Mulitex LCK

Mulitex LCK E-mail 此主題給朋友

有無人做過呢間公司。做成衣。睇落似印度老闆公司。最好講近呢幾年既。。。公司好唔好做呀。。求覆。。。

回覆 引用 TOP

問野之前呢~自已做下功課先. 睇下之前D帖. 根本就已經有晒答案俾你參考架啦.

呢間野~正呀. 非常好做. 去啦. 唔駛諗啦.

如個樣黑 D,又喜歡食咖喱,個身有陣味。。。同印度人對樣又經常檸頭

會吾會做得長 D 呀

回覆 引用 TOP

(null) 引用某ching講過, 爬下文就可以做專家

引用:
原帖由 intarsia 於 2017-9-22 04:21 PM 發表

問野之前呢~自已做下功課先. 睇下之前D帖. 根本就已經有晒答案俾你參考架啦.

呢間野~正呀. 非常好做. 去啦. 唔駛諗啦.
間野搵曬啦。邊有人講。。頂多知佢印度人公司。做woven.knit lor...
你有咩料睇呀?post來睇下。。。

引用:
原帖由 RReenn 於 2017-9-22 08:58 PM 發表

(null) 引用某ching講過, 爬下文就可以做專家
有得先爬就係囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間OLs 於 2017-9-23 10:34 AM 發表

間野搵曬啦。邊有人講。。頂多知佢印度人公司。做woven.knit lor...
你有咩料睇呀?post來睇下。。。
細路~未戎奶既就飲多兩啖奶先黎問野. 做呢行~係人都知印度公司好架啦. 駛講既咩. 你咁都要問既. 即係話你連奶都未戎啦. BABY

引用:
原帖由 intarsia 於 2017-9-23 09:48 PM 發表

細路~未戎奶既就飲多兩啖奶先黎問野. 做呢行~係人都知印度公司好架啦. 駛講既咩. 你咁都要問既. 即係話你連奶都未戎啦. BABY
c兄。。係人都知印度公司唔好就真。
你講緊反話呀?
我朋友做印度公司n年啦。。。。
我又做過epic KT個間。。。。
我問緊呢間內部如何。。。
share下有brothers 做過既感受咁姐。

引用:
原帖由 晚間OLs 於 2017-9-23 10:55 PM 發表

你講緊反話呀?
無視算啦~ 唔係個個有心覆返人~

引用:
原帖由 RReenn 於 2017-9-24 09:50 AM 發表

我又覺得之前回覆個位師兄/師姐,回覆得好中point, 雖則語氣重d,但重係好到「肉」,已好有心啦

熱門搜尋: 透明質酸 黑眼圈 去眼袋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間OLs 於 2017-9-23 10:55 PM 發表

你講緊反話呀?
有咩感受姐~你自已都知印度公司唔好架啦. 你要死~邊個阻你姐.問咩姐問. 入去做下未知囉. 感受. 個個感受都唔同架啦. 你唔信既就唔好問.信既就更加唔駛問. 你諗咩你估我唔知咩. 細路仔. 我都做過. 你死唔邪呀嗎. 你覺得人地做唔到未必自已做唔到呀嗎.你想去做又驚死呀嗎. 話你知呀. 我後生呀. 都不知試過幾多間出X晒名臭晒個朵既大行. 包括"行豐"果陣個個批我做唔到半年. 結果........3個月試用期都未過我就頂唔順走X左啦. 最後送俾你只係一句..........你要去死.我唔俾咩. 去啦.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RReenn 於 2017-9-24 09:50 AM 發表

忠言永遠都逆耳架啦. 我X佢.. 好過你呢D無意思. 又廢既回覆先啦. 寂寞人.

回覆 引用 TOP

引用:

你講緊反話呀?
果位C姐呢~佢真係惡左小小. 不過. 佢每句都真係講中晒POINT架.
你其實都真係唔駛問架啦. 印度公司. 係人都怕怕. 無人有好結果架.
既然你自已都知既. 又何必要考慮呢. 真係無例外架. 印度公司做跟單.
真係比死更難受.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。