註冊 登入

見到有人post TPE人偶相,我又黎post幾張先!

引用:
原帖由 齋睇唔買 於 2017-10-11 09:05 AM 發表

呢個好似真人,請問對眼識唔識郁 ?
眼可以撥左右,就返角度影相,感覺會傳神啲

回覆 引用 TOP

須然唔係太靚,都過嚟幫下手

附件

娃娃的近照縮圖 (2046).jpg (39.47 KB)

2017-10-12 11:48 PM

娃娃的近照縮圖 (2046).jpg

娃娃的近照縮圖 (2048).jpg (34.01 KB)

娃娃的近照縮圖 (2048).jpg

娃娃的近照縮圖 (2049).jpg (49.15 KB)

娃娃的近照縮圖 (2049).jpg

多謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eight(靈感) 於 2017-10-12 11:46 PM 發表

須然唔係太靚,都過嚟幫下手
我覺得好靚,靚H女人平日唔使濃妝艷抹都好靚。165只係個胸大左啲,之前有同廠方提過,可唔可以做一個165但細胸,可能市場唔大,最終只係做左156版本。

引用:
原帖由 Bulldick 於 2017-10-13 07:12 AM 發表

我覺得好靚,靚H女人平日唔使濃妝艷抹都好靚。165只係個胸大左啲,之前有同廠方提過,可唔可以做一個165但細胸,可能市場唔大,最終只係做左156版本。
因為唔識化妝,亦懶惰唔想去學,依家好似黃面婆咁H樣,但係我都會自我安慰,可以俾想買實體娃娃H睇下,買番嚟H標準就係好似我呢個一樣,如果有心機H可以向你求教,多謝你H評語,手下留情

回覆 引用 TOP

我剛剛都訂了一個 ~ 你的是小麥色嗎 ? 我訂了160cm
請教一下CHINH , 衣服如何可以不染色在娃娃身上

附件

2017-10-15 09:07 PM

引用:
原帖由 ns713929 於 2017-10-15 09:03 PM 發表

如果買咗娃娃,所有的衣服,包括絲襪買回來後先用洗衣粉加水浸2小時,之後再放入洗衣機清洗,我第一張圖片的紅色裙沒有做這個部份,便上色,幸好一早已經買咗脫色膏,但是都好麻煩,如果係紅色,黑色,藍色要洗多幾次先得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ns713929 於 2017-10-15 09:03 PM 發表

可能有啲唔同,呢個係深膚色,小麥色好似係黃皮膚色深小小,應該好好睇!呢個深膚色實物唔係咁多人接受到,因為真係好深色。
衣物盡量唔好買深色,如果真係好鍾意要買,買貴啲有牌子H,清洗方式如上面eight(靈感)所講,但係都係唔好著咁耐。
期待你娃娃到後拍照分享。

回覆 引用 TOP

多謝師兄分享

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

56 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。