註冊 登入

有無師兄渣緊Golf GT Sport ?

引用:
原帖由 alan2566 於 2017-10-8 18:28 發表

Are you kidding? 的士攝到GT?一般2000 NA都唔易喇,當然司機手車屎或禮讓除外
你講直路,我講龍祥道塞車。
你陽A部雀屎啦!

熱門搜尋: 頭髮 激光脫毛 頭皮 甩頭髮 植髮 hair
引用:
原帖由 kenbondwong 於 2017-10-8 06:41 PM 發表

你講直路,我講龍祥道塞車。
你揸你部雀屎啦!
DSG + 低轉Turbo 強項係咩?起步快過你塞車點攝呀天才

引用:
原帖由 alan2566 於 2017-10-8 19:58 發表

DSG + 低轉Turbo 強項係咩?起步快過你塞車點攝呀天才
天レ雲J殼車?
再隋h十年蛋殼都係唔夠程度理解!

回覆 引用 TOP

好多人ㄧ揸VW車就.....車神上身了

回覆 引用 TOP

自己試車看是否喜歡, 很多人還有20年前的買車思維, 日本車耐用, 歐洲車好,美國車垃圾等等, 講出來都好笑, 近年我的新車最多問題的是Honda, 個電池竟然漏水, 把下面的車殼都侵蝕了, 電池不是Honda 做的, 但還有其他小問題, 用過的3部歐洲車都無事, 這可能是個別事件, 但質量差距大幅缩少是不爭事實, 也是日本車風光不再的主要原因
同級的有Jazz 和 Mazda3, 唔怕大架可睇下Mazda6
30萬樓下有不少SUV, 如不快開, 也可考慮

我都係VW用家,單講操控VW 真係一部好車,細部又易間AP牌都可以變車神。但個人覺得保養維修太貴了,每次番廠都4-5千,1年要番去2次,否則無保養,基本上頭2年你一定要番去,已經使2萬 ... 如果你6年keep 住番廠,承惠5萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-10-9 10:16 AM 發表

自己試車看是否喜歡, 很多人還有20年前的買車思維, 日本車耐用, 歐洲車好,美國車垃圾等等, 講出來都好笑, 近年我的新車最多問題的是Honda, 個電池竟然漏水, 把下面的車殼都侵蝕了, 電池不是Honda 做的, 但還有其他 ...
Honda車你好多林審野,朋友部elysion岩岩先抬左波箱!

豬西大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長
引用:
原帖由 T12 於 2017-10-9 12:46 PM 發表

Honda車你好多林審野,朋友部elysion岩岩先抬左波箱!
honda真係得十年貨仔,之後樣樣壞
(但日系私家車我只揀富士萬事得本田)
當然最愛系一直飯簻J4環啦😍😍

回覆 引用 TOP

絕對低玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自由行L 於 2017-10-7 07:50 PM 發表

人地要形唔要命
咁買架得雙氣袋既 Jazz or Sienta 咪仲更加唔要命?

回覆 引用 TOP

55 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。