註冊 登入

大家戴錶的原因

大家戴錶的原因 E-mail 此主題給朋友

禾就當飾物

熱門搜尋: 嬰兒食譜 兒童傢俬 超聲波

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 35

1. 曬碼頭(大把錢)
2. 當飾物
3. 睇時間
小弟冇戴錶的

熱門搜尋: 銀行估價 信用卡迎新禮物2014 物業貸款

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waikee 於 2017-10-8 11:39 AM 發表

多謝m 兄指教,唔怪得咁多版都出現呢d歪論,原來乜都係為咗錢,相反外國錶論壇係冇呢d嘢
西方國家論壇文化比較成熟,少用旁門左道激發流量,部分更會公開列出sponsors 以利申。

引用:
原帖由 mrenvy 於 2017-10-8 13:40 發表

西方國家論壇文化比較成熟,少用旁門左道激發流量,部分更會公開列出sponsors 以利申。
即使鄰近嘅臺灣,祖國論壇,都冇香港呢d咁嘅做煤情況

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb
引用:
原帖由 waikee 於 2017-10-8 02:23 PM 發表

即使鄰近嘅臺灣,祖國論壇,都冇香港呢d咁嘅做煤情況
人囗都唔同啦,唔講全國,一個省或一線城市網流量已經是香港的N倍。靠廣告收入,做媒就哪裡都有,差在手法高低啫。回帖加一分,人哋袋一蚊呀!

回覆 引用 TOP

唔知點解戴表。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天武聖王 於 2017-10-8 11:41 AM 發表

諗太多、其實不知你出過泥做野未?出來做野都知手錶系厘定人實力既一種工具、你有無聽過一句說話

窮到農、戴x工??

所以每種人都應該要配戴番合適自己既手錶以防被人肉和恥笑
原來搵食咁艱難,幫你推下囉

引用:
原帖由 waikee 於 2017-10-8 11:07 AM 發表

邊處有吖,佢又咪嗰件b 字頭發勞燒個替身
嗱咁又錯啦,為師光明正大,想普渡眾生只要收多幾個徒弟就得,唔駛搵分身出post H
我同天武師兄只係志同道合,識英雄重英雄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 liliktwo 於 2017-10-9 05:25 AM 發表

原來搵食咁艱難,幫你推下囉
見客既工種、你無番甘上下既碼頭、d客點信你??

exac7ly 當飾物 la

小弟不才,得隻皮DW

但係其實fashion piece黎講真係幾好,著乜衫都ok

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天武聖王 於 8-10-2017 11:41 發表

諗太多、其實不知你出過泥做野未?出來做野都知手錶系厘定人實力既一種工具、你有無聽過一句說話

窮到農、戴x工??

所以每種人都應該要配戴番合適自己既手錶以防被人肉和恥笑
咁首富戴星辰做訪問又點睇
應該要笑到佢面黃

我心照溝渠 溝渠照明月

回覆 引用 TOP

應該自己喜好

熱門搜尋: 防脫髮 髮型 頭髮造型

回覆 引用 TOP

買錶主要係要自己鐘意隻錶, 帶邊隻,就用來襯衫,有時會係想帶某隻錶而用衫襯番...

講到尾都係姿整...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天武聖王 於 2017-10-9 05:39 AM 發表

見客既工種、你無番甘上下既碼頭、d客點信你??
多口一問

如果你以上講的係事實,你未買你隻sub仔之前,係靠乜野生存?

襯衫啦梗係

熱門搜尋: 嬰兒食譜 兒童傢俬 超聲波 奶粉 bb用品

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opnwong 於 2017-10-16 03:33 AM 發表

多口一問

如果你以上講的係事實,你未買你隻sub仔之前,係靠乜野生存?
靠矩、可是就是品牌不夠向夠掌!!!得不到別人的尊重!!

附件

2017-10-16 03:44 PM

回覆 引用 TOP

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。