註冊 登入

大家戴錶的原因

大家戴錶的原因 E-mail 此主題給朋友

禾就當飾物

熱門搜尋: concealer 吊線雙眼皮 soak off gel

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 46

1. 曬碼頭(大把錢)
2. 當飾物
3. 睇時間
引用:
原帖由 天武聖王 於 2017-10-19 01:58 PM 發表

姐系你認你理解能力有問題啦??
你就當我理解能力有問題囉,

就當你戴隻鋼十天下無敵嘞,

你開心未?

你滿意未?

可以如你所講去經濟錶版輾壓其他師兄未?

事情只有越辯越明,講到呢度,

能夠令大家都睇清楚到你係咩 人種 已經足夠。

再回你我都覺得自己傻傻地

熱門搜尋: 豐胸 飄眉 遮瑕膏
引用:
原帖由 panerai 於 2017-10-19 02:04 PM 發表

你就當我理解能力有問題囉,

就當你戴隻鋼十天下無敵嘞,

你開心未?

你滿意未?

可以如你所講去經濟錶版輾壓其他師兄未?

事情只有越辯越明,講到呢度,

能夠令大家都睇清楚到你係咩 人種 已經足夠。
...
我系聰明人咯、你睇下二手區、我隻十仔有人放68000啊、哈哈哈哈哈哇卡卡卡卡卡、嘰嘰嘰嘰嘰、好happy!好爽yy!!!!!!!!!!!!!!!

爽還爽,剃人頭者,人亦剃之。再者,要贏人先要贏自己。今天你戴隻鋼勞辱人,眀日人哋都會戴隻金勞辱你。要上流,要出頭,目標要係自己,正所謂今日戴鋼勞,明日戴金勞,再上百達與愛彼,終極無錶勝有錶。人上人自發尊貴,人皆仰之,何須靠隻錶!

靠衣裝身貴辱人者,發達都唔會預你,及早遠之,為時未晚。向上走就唔好向下望,掛住踩落後於你的人,好易被後來者踩死。你再用呢種思維,真係我都要睇死你呢世無發達。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天武聖王 於 2017-10-19 01:40 PM 發表

M兄、我地男人要面子架、戴肉錶比人肉你有無試過??

吾好講我自己、香討早排都有條友話戴細mm去參加同學聚會、點知比一個戴假十仔既同學肉和換來同學們既嘲笑、呢個系大眾既社會、系大眾既諗法

當然、戴得 ...
信勞力士護法定信小弟?自己諗。

引用:
原帖由 天武聖王 於 2017-10-19 12:26 PM 發表

殺人同賣身賣器官當然系不當思想、但你設身處想下、我地香港地人口密度高、做服務性行業見人仲多過見鬼。加上社會風氣流行同舊同事既炫耀聚會。你無一隻見得下既錶點抬頭???

我試過戴精工、但換來既系一句 ...
咁咪證明你真係唔掂囉,如果你人工高過人又有物業渣手睇下邊個冇聲出

回覆 引用 TOP

呢幾日唔得閒,錯過左跟天武師兄學野既機會添

引用:
原帖由 mrenvy 於 2017-10-19 02:23 PM 發表

信勞力士護法定信小弟?自己諗。
本護法在!

引用:
原帖由 bitaminz 於 2017-10-19 10:01 PM 發表

本護法在!
好代小弟問候天武君。有乜指教?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bitaminz 於 2017-10-19 02:48 PM 發表

一個禁言,孖細佬立刻現身!

熱門搜尋: shampoo 頭髮 膠原蛋白 髮尾油 頭髮稀疏 髮型 護髮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bitaminz 於 2017-10-19 09:48 PM 發表

各下可算是「分身」乏術,聖王駕崩就返魂無術,護法看來不太稱職。

熱門搜尋: 近視 口罩 白內障 植牙 肩周炎 針灸

回覆 引用 TOP

太執著了

熱門搜尋: 鑽石 生bb 結婚 懷孕

回覆 引用 TOP

71 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。