註冊 登入

想揾女朋友感覺 但又吾想刻意揾拖拍

想揾女朋友感覺 但又吾想刻意揾拖拍 E-mail 此主題給朋友

小第之前拍左五年幾拖, 重同埋居, 之後慢性分左手, 重獲自由, 舊同學即和我上大陸玩, 自此後便多了上大陸奎}心感覺, 其實我係同一般男人吾一樣, 大部分男人北上都係叫鷄, 但我北上目的係用錢咫k朋友感覺, 如去偏遠既按摩場所或 k歌沐足 找小妹妹, 大多可以擁抱打車輪, 最多只係用手, 不會做愛, 現覺得咁樣重開心, d女賺得少少錢, 但好重視我呢個常客 (我無比任何小費禮物佢), 每次消費都吾駛200元, 重會主動買野上來餵我食野, 我覺得好開心

呢幾年, 遇到既女想主動同我去街, 都係要事先講明要我會買咩比佢, 好似驚死蝕底比我咁, 有一個重搞笑, 佢本身想介紹個女仔比我拍下拖, 但佢介紹果個未見面, 己經講明要我送一盒香港月餅, 並請食飯, 又係擺明同我講條件, 呢d開到口又係擺明想先咩痤蛩, 有心介紹有心約我出街, 咁快講定條件, 當我傻既!!!!!

回覆 引用 TOP

叫雞?

回覆 引用 TOP

非禮強姦等行為一定要懲罰,但是好想同香港女仔講,「 我地都不想叫雞!」」「我地都不想睇咸片!」。「我地都不想打飛機!」我地都不想變成變態/毒男,不過不怪得哂香港男仔!! 查實不少香港女仔個個都幾現實下,睇錢睇得幾緊要,無車都要有樓,無樓都要禮金夠多,結左婚先可以做愛,結完婚又不想生bb,要事業成功,想遲婚,香港的女人很獨立,性格很堅強,她們不需要愛情,她們可以自己賺錢,她們可以自己找快樂,而香港男仔呢,不想叫雞,想搵一段愛情,想搵一個背後支持自己的女人,對自己真,可以交託心事,願意花時間陪伴自己的女人,但是呢,香港女人愛自由,香港的女人很獨立,性格很堅強,她們不需要愛情,她們可以自己賺錢,她們可以自己找快樂 於是乎,在咁既情況下,港男單身太久,飲酒寄情失戀,久久都未能治療情傷,掩蓋單身的寂寞,背後沒有一個女人支持自己,但是香港女人拒人於千里之外,她們太強了,香港男性失敗過後也不敢碰釘子,自找凌辱,但女人不明白男人是有生理需要,於是港男繼續跌入不健康的生活發洩渠道上,叫雞,上咸網,但從來沒有女性真心和港男傾心事,甚至做親密朋友,於是乎,港男當中衝動一點的,性慾較強的,自己不懂得疏導的,壓制太耐,最後忍不住,控制不到性慾犯事,其實.一定程度上,都不可可以完全怪哂香港男仔既......香港太多「叻女」,香港男仔真是未必高昐得起 在這個社會上,確是有很多賤男騙子,但至少絕大部分的香港男人一定不是屬於這類垃圾,在我感覺上的是,也許有部份香港女孩,實在太過現實了,她們不一定會接受彼此經濟獨立,假如在經濟上,男孩不能夠滿足到她們的話,也許她們寧可選擇單身,也不會選擇接受這類男孩的,因此,就算讓她們遇上有本心,外貌不錯,而且心地善良的男孩又如何???她們會接納嗎???這個就是香港現實社會的寫照了,香港是全球出生率最低的亞洲城市,我自己身為男性,對此也感到很無奈吧

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2017-10-7 01:55 PM 發表

非禮強姦等行為一定要懲罰,但是好想同香港女仔講,「 我地都不想叫雞!」」「我地都不想睇咸片!」。「我地都不想打飛機!」我地都不想變成變態/毒男,不過不怪得哂香港男仔!! 查實不少香港女仔個個都幾現實下,睇錢睇得 ...
goid

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2017-10-7 01:55 PM 發表

非禮強姦等行為一定要懲罰,但是好想同香港女仔講,「 我地都不想叫雞!」」「我地都不想睇咸片!」。「我地都不想打飛機!」我地都不想變成變態/毒男,不過不怪得哂香港男仔!! 查實不少香港女仔個個都幾現實下,睇錢睇得 ...
點解我日日搞囡囡仲未有懲罰嘅 ?

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-10-8 12:14 PM 發表

點解我日日搞囡囡仲未有懲罰H ?
因為囡囡鐘意你, 所以吾告你

引用:
原帖由 有錢腦 於 2017-10-9 10:14 AM 發表

一個剛廿歲的小奚奚
甘願俾一條五十歲包皮
含菌臭周一日插入不放!
奚肉遲早也被插到鬆弛……

引用:
原帖由 有錢腦 於 2017-10-9 10:14 AM 發表

佢有果種被害症後群,
是會保護傷害佢的人……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-10-9 10:29 AM 發表

一個剛廿歲的小奚奚
甘願俾一條五十歲包皮
含菌臭周一日插入不放!
奚肉遲早也被插到鬆弛……

熱門搜尋: 染髮 shampoo 假髮 護髮
引用:
原帖由 有錢腦 於 2017-10-11 12:51 AM 發表

驚乜嘢?

回覆 引用 TOP

月餅同食飯都可以講唔係d咩東西.

熱門搜尋: bb用品 嬰兒用品 母乳 孕婦飲食 DHA
It's so lovely!

挑戰63 rounds, 打唔爆.
http://www.more.game.tw/games_10398.html
-------------------------------------------------------------------------------------

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。