註冊 登入

[國際] c朗係球王嗎

球王行出黎應該有種氣勢,你領先緊佢都好驚佢突然爆發贏番你
比利(我無睇過)唔評論
馬勒當拿唔洗講,一個扭幾個自己入埋
巴西朗拿度,係巴塞國米後衛唔犯規都好難閘停佢
癲奴,踢到皇馬球迷都佩服
斯丹,臨收山都you do your best. He do the rest
一人之力入世界杯決賽
就算唔係球王嚘悗w,臨完場有罰球俾佢射你都驚臨天光瀨尿

美斯,落後想靠佢?踢到頭茸茸
C朗,落後俾波佢?一係扭失一係飛機
兩個最多都只係當代The Best
但絕唔係The Best of All time or The Best of The Best

熱門搜尋: 感冒 健康食品 高血壓 婚前檢查 運動 隱形眼鏡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港棟樑1996 於 2017-10-7 06:42 PM 發表

未見過要成隊人做波俾佢H球王
冇錯, 哥帥開始接手時, 踢走細哨後. 以球王美斯做核心. 要佢由左路移去中路做偽9號, 要沙維小白不斷喂波俾佢食
間接迫走伊布.
上年美斯跌WALT, 因為有尼馬打左, So牙打中, 佢要退後一格. 搶咗佢唔少入波. 所以今年使橫手迫走尼馬. 自己打番偽9號所以先入到11球. So牙俾人搶咗個位, 而自己兄弟尼馬又俾人出賣. 係人都會發脾氣, 撕爛件衫好正常.

引用:
原帖由 zhangan 於 2017-10-7 08:48 PM 發表

講緊美斯?
係喎,啱啱果場贏唔到就瀨哂隊友都唔只,仲要瀨埋領隊tim呀
講緊搶晒成隊波嘅射門機會但係聯賽仲未開齋嗰位

引用:
原帖由 kof2002um 於 2017-10-8 12:26 AM 發表

冇錯, 哥帥開始接手時, 踢走細哨後. 以球王美斯做核心. 要佢由左路移去中路做偽9號, 要沙維小白不斷喂波俾佢食
間接迫走伊布.
上年美斯跌WALT, 因為有尼馬打左, So牙打中, 佢要退後一格. 搶咗佢唔少入波 ...
細哨自己踢得差,冇能力留喺一線球隊,走之前自己指定由美斯繼承10號波衫,朗迷話係美斯踢走
伊巴同哥帥不和,話哥帥「沒種,與摩連奴相比就是一坨屎」,俾哥帥踢出球隊,朗迷又話係美斯踢走
尼馬想做球霸,去到PSG即搶佔十號波衫,多次同老臣子卡雲尼發生衝突,朗迷都仲話係美斯踢走
終於明白朗迷點解咁多神邏輯,原來根本活在平衡時空

引用:
原帖由 香港棟樑1996 於 2017-10-8 03:21 AM 發表

講緊搶晒成隊波黈g門機會但係聯賽仲未開齋鶡
呢D咪分别囉,表現唔好咪唔好囉,唔會好似米米咁,美c冇波入就瀨打後一格做中場,前鋒冇波入就瀨唔識等餵,自己打前冇波入又瀨冇人供應,贏唔到波就瀨教練,總之就瀨、瀨、瀨、瀨....
最好笑係米米吹到美c可以一扭五入波,美c可以激發隊友潛能,美c可以一個人扇_成隊波,但係一贏唔到波或冇波入就即刻改姓瀨變瀨西

提示: 違規內容已被屏蔽
球王?一場波尻射最多球嘅王?
咁屍柒就真係當之無愧,尻射球王

社交網站球王

當之無愧

REferee Madrid

回覆 引用 TOP

Sure

回覆 引用 TOP

插水茅王臭名遠播

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zhangan 於 2017-10-8 05:16 AM 發表

呢D咪分别囉,表現唔好咪唔好囉,唔會好似米米咁,美c冇波入就瀨打後一格做中場,前鋒冇波入就瀨唔識等餵,自己打前冇波入又瀨冇人供應,贏唔到波就瀨教練,總之就瀨、瀨、瀨、瀨....
最好笑 ...
球王朗表現唔好就可以歐國冧莊歐聯,美斯表現唔好就唔可以六冠一扭五中出三防中

引用:
原帖由 zhangan 於 2017-10-8 05:35 AM 發表

米米搬龍門叻已公認,仲識玩埋時空交錯,將伊巴咁多年之後講H説話,可以拉返去光頭佬賣走伊巴原因,米米真係勁.....
......
.........笑話
:smile_3 ...
http://news.singtao.ca/vancouver ... 391025d3520482.html

伊巴自傳講明佢係兜口兜面凸哥帥的,今日最型係你了

伊巴謙莫域承認當時怒火中燒的他大聲朝哥迪奧拿喊叫著:「你沒種!」而他甚至還喊了比這個還糟的,「我還喊道,『和摩連奴相比,你就好像是一坨屎。你可以去死了。』我當時徹底瘋了。」

引用:
原帖由 fooz 於 2017-10-8 05:45 AM 發表

球王?一場波尻射最多球H王?
咁屍柒就真係當之無愧,尻射球王
美斯想做球王要求多多,c朗想做球王只要不斷有供應即可

有歐國杯都唔算球王,連南美杯都冇先算球王!!!

回覆 引用 TOP

44 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。