[婚紗攝影] 三月去深圳現代經典影婚紗相~百萬葵園

三月去深圳現代經典影婚紗相~百萬葵園 E-mail 此主題給朋友

三月去深圳現代經典影婚紗相~百萬葵園

聽講三月去百萬葵園有櫻花, 所以打算到時去影~

我join左深圳現代經典, 想問下有冇人試過同分享一下經驗?

仲有係咪個個都要買佢d安瓶? 用自己帶去得嗎???

請指教, thx a lots!

請問你的plan 多少錢呀? 什麼時候join 的呀?
個plan 包咩架?

引用:
原帖由 MikaChan 於 2009-2-2 05:44 PM 發表

我join左深圳現代經典, 想問下有冇人試過同分享一下經驗?

請指教, ...
百萬葵園有櫻花????????
我三月都去影wor~~~~~~~

sales話三月百萬葵園好多機會d櫻花開左, 反而四月可能會冇晒.

我join左RMB7699個plan, 去百萬葵園+世界之窗+室內景, 之前12月在婚紗展join的.

我好想知係咪一定要買佢d安瓶ga?? 用自己帶去的得嗎??
我在yahoo search見到有人話影兩日已經買左6支咁多?!6支即係RMB150X6 = 900, 超貴lo!!! 但d人又話用左個妝會靚d貼d...

其實有化妝師全程跟住, 可以隨時補妝, 唔洗用咁多安瓶掛??

引用:
原帖由 MikaChan 於 2009-2-3 10:51 AM 發表
sales話三月百萬葵園好多機會d櫻花開左, 反而四月可能會冇晒.

我join左RMB7699個plan, 去百萬葵園+世界之窗+室內景, 之前12月在婚紗展join的.

我在yahoo ...
唔一定要用佢0的安瓶架, 我都3月影, 不過係影世界同雲海山影兩日,
我已經準備0左自己0的安瓶0個日帶去, 不過我只帶兩支, 最多3支,
我個sales都話無問題, 聽影過0既jm講唔用佢地0既都無問題架~放心啦~

引用:
原帖由 MikaChan 於 2009-2-3 10:51 AM 發表

我在yahoo ...
五該晒, 我唸安瓶use自己buy0個d咪得lor,慳d$$$$$$

你地會在邊度買安瓶? 咩牌子會好d, 係咪兆萬買?
請指教, thanks!

引用:
原帖由 Jaccat01 於 2009-2-3 02:10 PM 發表

唔一定要用佢0的安瓶架, 我都3月影, 不過係影世界同雲海山影兩日,
我已經準備0左自己0的安瓶0個日帶去, 不過我只帶兩支, 最多3支,
我個sales都話無問題, 聽影過0既jm講唔用佢地0既都無問題架~放心啦~
你好呀....我之前9月係佢地度影左喇
係一日過.....都係世界同雲海山+室內呀
佢地影得唔錯...但3支安瓶唔夠架....我自己用左3支(2支係身(因出戶外要用架)...一支面...老公都用左2支呀(怇肥..大面))

我諗你要預多d呢

回覆 8# 的帖子

咁請問買咩牌子呀? 邊度有得賣呀??

引用:
原帖由 f13932287 於 2009-2-3 11:52 PM 發表
咁請問買咩牌子呀? 邊度有得賣呀??

我冇帶呀....同左佢地買
佢地係make up 同影相 同join plan 個sales係3 個dept. 咁架
make up個老師會sell你用佢個d, 我都係同佢買左呀....俾小小 $$$佢賺...因為我想佢有心機同我make up呀
我係安安老師化妝架..佢好好心機
我去世界之窗個個look佢同我整hair都整左好耐...整到佢自己都認為滿意先.
唔會因為趕住出發(個時成車人...20幾個等我一個呀)而求其呀....真係好多謝佢

拍攝前...請問有什麼事項該注意呀????

佢地係make up 同影相 同join plan 個sales係3 個dept. 咁架
make up個老師會sell你用佢個d, 我都係同佢買左呀....俾小小 $$$佢賺...因為我想佢有心機同我make up呀
我係安安老師化妝 ... [/quote]

引用:
原帖由 MikaChan 於 2009-2-2 05:44 PM 發表

請指教, ...
你幾號去影呀? 一般預幾多日之前去試衫呀?
影完返來可唔可以同大家分享下呀?

引用:
原帖由 sillysillygirl 於 2009-2-3 09:17 PM 發表

你好呀....我之前9月係佢地度影左喇
係一日過.....都係世界同雲海山+室內呀
佢地影得唔錯...但3支安瓶唔夠架....我自己用左3支(2支係身(因出戶外要用架)...一支面...老公都用左2支呀(怇肥..大面))

我 ...
我諗住身就搽乳液就ok呀, 因為覺得要用安瓶搽身真係太貴啦,
男友一向唔like搽野,所以佢唔會用, 但我會0向佢影相前一排日日幫佢用爽膚水抺面,
等佢0的皮膚無咁油無咁易溶妝~

引用:
原帖由 mail0000 於 2009-2-7 09:45 PM 發表
我係安安老師化妝 ... ...
我朋友影0左, 佢都係安安老師幫佢化妝架~
佢無用深現0既安瓶一樣幫佢化得好靚,
所以我都比較有信心~

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。