美食之旅...

你打這個報名熱線嗎34138222我次次都很快有人聽,
電話報名後到銀行入數fax入數紙快又妥....不用到門市等
我21號又出發去水沉溫泉

...支持干物女豬扒聯盟同學會...

引用:
原帖由 ar102894 於 2009-2-9 07:18 PM 發表
我岩岩報左三天東莞惠州浸溫泉純玩團,698元,20號出發,深圳灣口岸集散,包團,未跟過呢間旅行社,試下好唔好先.
跟完返來報告吓

...支持干物女豬扒聯盟同學會...

引用:
原帖由 cycheung61 於 2009-2-11 04:21 PM 發表

http://www.tammytravel.hk/mods/index.php?menuid=11
個WEBSITE存在欺騙成份,你地睇吓關於我們就知道,啲內容簡直就.... 資料假都唔緊要,最重要係抄都抄得叻啲,人地間大社喺斥資近一億元在金鐘統一中心五樓全層自置總社物業,美食就一隻字都唔少咁搬落自己個WEBSITE,仲話自己設有30多間分社遍佈香港、九龍、新界、澳門、深圳、廣州及新加坡,大佬呀!! 啲料係間大社【康泰旅行社】,有興趣可以入去康泰個WEBSITW睇吓就知。

其實美食做咗一段時間,口碑都唔錯,有搵到錢,好心啲管理層就做好啲呢啲宣傳嘅資料!!

引用:
原帖由 excel 於 2009-2-13 05:39 PM 發表

個WEBSITE存在欺騙成份,你地睇吓關於我們就知道,啲內容簡直就.... 資料假都唔緊要,最重要係抄都抄得叻啲,人地間大社喺斥資近一億元在金鐘統一中心五樓全層自置總社物業,美食就一隻 ...
又真係幾攪笑 ,美x之旅秉承國內文化,一字不漏照抄可也。

不過以平價旅行團來說,佢一向口碑不俗,我家姐都成日跟佢,話佢膳食不錯,價廉物美。

引用:
原帖由 tm218 於 2009-2-11 10:07 PM 發表
是不是只有一間"美食之旅" ?

ar102894 - 你報個團號#係咩呀 ?
你你咪想一齊去先?

引用:
原帖由 ar102894 於 2009-2-13 09:30 PM 發表

你你咪想一齊去先?
想參考吓

我在13號,在旺角報團,19號出發,順德兩天純玩,398元,住哥頓酒店,已經有40幾位,估計唔到咁旺,我要坐尾位.

引用:
原帖由 0080 於 2009-2-16 11:57 PM 發表
我在13號,在旺角報團,19號出發,順德兩天純玩,398元,住哥頓酒店,已經有40幾位,估計唔到咁旺,我要坐尾位.
我係順德人,話你知呀,住一晚哥頓酒店都幾貴,你398團費已經好底架啦!(哥頓酒店隔離有個地方賣d野好平架,有衫,零食等等,亦都可以係酒店附近既甜品店百x堂食順德好出名既雙皮奶.)

引用:
原帖由 ar102894 於 2009-2-17 07:20 PM 發表

我係順德人,話你知呀,住一晚哥頓酒店都幾貴,你398團費已經好底架啦!(哥頓酒店隔離有個地方賣d野好平架,有衫,零食等等,亦都可以係酒店附近既甜品店百x堂食順德好出名既雙皮奶.)
謝謝介紹,我回來了,的確抵玩,哥頓酒店,在携程租住,也要550人民幣,三餐也很好,而且豐富,優遊自在,值得推薦.

我跟過美旅兩天長隆馬戲純玩團非常OK,而且導遊都很不錯,只係在深圳集合就麻煩左D。(我都覺得佢個網頁就應該執一執D字眼!)

我都跟過兩次,好好呀,我諗住4月10-12號都跟佢團番大陸玩..

不過仲諗緊去邊好...^^

伸延閱讀
 27 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。