[分享] 命運之鑰

命運之鑰 E-mail 此主題給朋友

香港快出港版81KEYS 啦...會有人玩嗎??港版叫命運之鑰Online

以下是官網網址呀...

http://81keys.gamecyber.net/

完全免費的..但有商城..

7月23號公測呀...會唔會有人玩呀@@??

大家快來玩玩啦@V@..

呢隻GAME仲要係台灣本土製作架..大家來支持一下吧@V@!

圖面都幾令架..

以下是一些圖片!!..

好以幾得意幾令下~哈哈

加多一些本人在台PVP服的圖片..@@

附件

2009-7-22 10:31 AM

公會VS公會

附件

2009-7-22 10:33 AM

我一直都係玩開台版.......港版開左我都唔諗住過檔...
因為e+港版d 野好少.....開放ge等級 地圖 職業 都係最早期

我怕一d神手玩家 玩2/3日就封頂...就咁玩厭

引用:
原帖由 ha818715212 於 2009-7-22 12:32 PM 發表
我一直都係玩開台版.......港版開左我都唔諗住過檔...
因為e+港版d 野好少.....開放ge等級 地圖 職業 都係最早期

我怕一d神手玩家 玩2/3日就封頂...就咁玩厭
其實唔會點快封頂的..因為港版都出左中途島呀...SO同台版唔會差太多...

來港版玩啦@@...

推推~~~~推推呀~~~

呢隻game台灣公測玩過
6 lv 開始唔夠怪打... on9
狂比怪圍
悶都爆...

引用:
原帖由 過雲雨 於 2009-7-22 06:43 PM 發表
呢隻game台灣公測玩過
6 lv 開始唔夠怪打... on9
狂比怪圍
悶都爆...
咁係你個人問題...6級就比怪圍?咁點解咁多人玩到6X70級封頂呀??唔係少..係好多人..好明顯你個人問題啦..

推推~~~~~再推推~~

又黎推推啦..

大家要黎玩呀!!

大家支持下Stephy啦>_<""

op連新種詠夜都出呀..大家仲等咩呀?..今日3點準時出發啦

點解坐都回魔咁慢
點樣快d- -

引用:
原帖由 wong3231 於 2009-7-23 11:11 PM 發表
點解坐都回魔咁慢
點樣快d- -
你係法師既話..一定要點坐下回魔既技能...咩法師都要(歷一5族,詠夜,瓦塔1轉薩滿都要.)

伸延閱讀
 23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。