註冊 登入

港鐵兼職車站服務大使

引用:
原帖由 Gasol#16 於 2009-8-13 06:56 PM 發表

今朝佢無啦啦急CALL我返工=_=
又話唔夠人,,,其實都好多人=.=
個個人做D野都係派傳單=.=.....
派派下可以去BREAK陣,,係間房坐下
返返下就會好多人做做下quit架la~
最後一星期有d要返學情況更明顯~

I can see, a burning flame,
It is your future waiting for you.
Hold my hands, and give me your word,
Believe in what you do and you will be ok.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iluvhins 於 12-8-2009 09:27 PM 發表

我本身都係番紅磡 但係今日train果時無啦啦話調左去旺角東派單張
都好呀 唔洗係紅磡度咁熱又唔洗舉牌@@
我想問下返旺角東的話,
係邊度等呀?都係SCR?
係咪成日都係車度派傳單?
我今日番尖東,都係0係車度派傳單,
由尖東坐去紅磡,又由紅磡坐番尖東咁派~

回覆 引用 TOP

有冇人聽日返柯士甸站
個站未開 咁有咩做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fanfan_fone 於 2009-8-13 08:21 PM 發表

我想問下返旺角東的話,
係邊度等呀?都係SCR?
係咪成日都係車度派傳單?
我今日番尖東,都係0係車度派傳單,
由尖東坐去紅磡,又由紅磡坐番尖東咁派~
我諗旺角東都係scr啦..
派下傳單幾好呀 應該冇乜人會問問題ge

回覆 引用 TOP

我想問 而家仲請唔請人 ?!!
想搵多份part-time返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 童夢_ 於 2009-8-13 08:25 PM 發表
有冇人聽日返柯士甸站 個站未開 咁有咩做
可能係出面派傳單掛=_=..(實際唔清楚) 我聽日返柯士甸6:30PM=_=,,要係F集合

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 THMMMM 於 2009-8-13 10:11 PM 發表
我想問 而家仲請唔請人 ?!!想搵多份part-time返
唔清=_=楚
佢冇話幾時先唔請...你SD 份CV當買六合彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gasol#16 於 2009-8-13 10:43 PM 發表

可能係出面派傳單掛=_=..(實際唔清楚) 我聽日返柯士甸6:30PM=_=,,要係F集合
我返2-5
本身係放6:30pm..不過今日上公司佢話聽日放5

回覆 引用 TOP

日日早起精神好....開始準備返工lo

It is your future waiting for you.
Hold my hands, and give me your word,
Believe in what you do and you will be ok.

回覆 引用 TOP

返工好HEA/_\

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gasol#16 於 2009-8-13 10:45 PM 發表

唔清=_=楚
佢冇話幾時先唔請...你SD 份CV當買六合彩
我想問如果想申請part time既話, 職位應該填咩 ???

係地鐵個網度只係見到Assistant Accountant 同Accounting Supervisor兩種   又冇話part time既咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 佩琪兔 於 2009-8-14 07:28 PM 發表

我想問如果想申請part time既話, 職位應該填咩 ???

係地鐵個網度只係見到Assistant Accountant 同Accounting Supervisor兩種   又冇話part time既咩
地鐵個網冇part-time apply~
同埋今次依d 係 outsourced 係可以上網搵到間公司 e-mail.電話~

回覆 引用 TOP

大家有冇發覺 個額頭位好易出汗呢~
我2日都係果個位好多汗~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iluvhins 於 13-8-2009 09:34 PM 發表

我諗旺角東都係scr啦..
派下傳單幾好呀 應該冇乜人會問問題ge
我想問番旺角東係咪著藍色制服?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fanfan_fone 於 2009-8-15 18:24 發表

我想問番旺角東係咪著藍色制服?
ya,i'm sure

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。