[新界及離島] 荃灣saizeriya意大利餐廳

荃灣saizeriya意大利餐廳 E-mail 此主題給朋友

之前睇到呢到有人介紹話荃灣有間平價意大利餐廳
馬上走去試下
真係樣樣都好平bor

my blog:

http://hk.myblog.yahoo.com

意大利粉最好味

Pizza 都係$28?? 唔係掛??我都想試下呀!
好唔好味呀??

引用:
原帖由 大魔女 於 2009-8-4 01:25 PM 發表
Pizza 都係$28?? 唔係掛??我都想試下呀!
好唔好味呀??
唔錯呀,平平地去試下都幾好

如果有多啲芝士粉會更好味喎

'   ^ ^          ^-^  zzzzz  
(=^-^=)   (=~.~=)         
  (~)(~)      (~)(~)

唔要求高既, 算係一個唔錯既選擇.

深信幸運是在我手裡
今天我能高飛
只想你也替我開心
感覺樣樣都得意
一樣是舊日的我
今天笑意甜絲絲
聲音裡也帶一點光彩
感覺是特別的美

引用:
原帖由 1314wait4u 於 2009-8-4 01:37 PM 發表

如果有多啲芝士粉會更好味喎
無錯呀

引用:
原帖由 picky=] 於 2009-8-4 01:55 PM 發表

無錯呀
咁你有冇問佢攞多啲呀?

'   ^ ^          ^-^  zzzzz  
(=^-^=)   (=~.~=)         
  (~)(~)      (~)(~)

引用:
原帖由 1314wait4u 於 2009-8-4 01:57 PM 發表

咁你有冇問佢攞多啲呀?
自己出去拎嫁,哈哈

嘩;;好好食呀
系邊架?
pizza同pasta我都鐘意

我都想知....哪裡哪裡?

真係幾平...但個意大利粉好似冇咩汁...咁乾既?

上星期終於試左啦.真係幾抵, 但係我覺得普普通通囉,,個pizza....唉.唔識講,我個人唔中意食囉...千祈唔好食個牛排...最差呢樣.....

引用:
原帖由 B女週圍遊 於 2009-8-4 09:32 PM 發表
上星期終於試左啦.真係幾抵, 但係我覺得普普通通囉,,個pizza....唉.唔識講,我個人唔中意食囉...千祈唔好食個牛排...最差呢樣.....
pizza個底唔得囉,太"林"啦

引用:
原帖由 gaofar 於 2009-8-4 09:13 PM 發表
我都想知....哪裡哪裡?
我blog內有寫埋地址

伸延閱讀
 34 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。