[模擬] 兩隻即將推出模擬巴士遊戲

係味出左BUS SIMU?

第一隻好玩好多

求救~~~究竟點解一load game就不回報..

引用:
原帖由 sm001 於 2009-8-13 12:16 AM 發表
求救~~~究竟點解一load game就不回報..
我都係....係咪隻game要雙核心?

我都係單核
有無邊位單核又玩到架

知唔知點save

個Game係咪玩揸巴士- -?

我記得n年前遊戲機出過隻東京案內玩巴士駕駛 不過好似無再出番類似既game 但外國就不停出巴士系列 但如果可以出番類似果隻東京案內既巴士game就好了

引用:
原帖由 香港甲蟲俠 於 2009-8-5 08:43 PM 發表
巴士迷既教星
係咩我唔覺lo,我反而覺得mm2好玩d,因為有香港既巴士揸,二來又有駕駛室睇,三來又有得用mouse玩,d車又靚過d模擬gamE,真實好多,so點都係覺得mm2好玩D~

愛車:EL7659, KV8572,KV8948,KJ802,KJ622

引用:
原帖由 dickycty 於 2009-8-5 07:06 PM 發表
mm2最正
同意,宜家呢D巴士gamE用唔到MOUSE玩做唔到最靚既轉彎

愛車:EL7659, KV8572,KV8948,KJ802,KJ622

係咪同bus driver差唔多???

引用:
原帖由 EL7659 於 2009-8-14 04:58 AM 發表
係咩我唔覺lo,我反而覺得mm2好玩d,因為有香港既巴士揸,二來又有駕駛室睇,三來又有得用mouse玩,d車又靚過d模擬gamE,真實好多,so點都係覺得mm2好玩D~
mm2真係較為完美..
場/車都可以自己入...

唉...睇黎又要推遲

連09都未出ar...10都唔知要等幾耐

有問題....我一禁個就彈個box出尼,,,寫住:The engine was unable to initializa the sound system.
Please make sure that you have the June 2008(or later) version of DirectX installed.
Also make sure that you have a sound driver installed.

我希望高手可以幫幫手....因為我真係好想玩呢個game...我個DirectX已經係DirectX 9

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。