離罩..??

離罩..?? E-mail 此主題給朋友

我平時著開32b架..
我戴好bra就會將d肉肉推入個cup度..等佢集中d!
因為自己本身個胸d肉好散.. 搞到都唔似有b cup咁..
推完個胸就岩岩好填滿個cup..
但係時間耐左..開始移位既時候.....
就會有離罩既情況出現!
唔知各位sis會唔會都係咁
定係我自己戴錯bra咋..?
我聽講有d矯形背心可以將d肉cool實唔比佢走位..
你地有冇買過既經驗可以分享下??
如果我宜家重細個.有得發育.著矯形背心會唔會對個胸發育唔好ar??
請各位幫下我

引用:
原帖由 kakoo 於 2009-8-9 02:56 PM 發表
我聽講有d矯形背心可以將d肉cool實唔比佢走位..
的確係真的
因為個d bra 包得再多d,冇位比佢走
但因為緊少少,未必個個都著得舒服

引用:
原帖由 Freckle 於 2009-8-9 04:52 PM 發表

的確係真的
因為個d bra 包得再多d,冇位比佢走
但因為緊少少,未必個個都著得舒服
但我怕會因為佢太緊會影響發育

引用:
原帖由 kakoo 於 2009-8-9 05:09 PM 發表

但我怕會因為佢太緊會影響發育
咁你買返比少女用個d 背心款bra bra 囉

其實你話d 肉好散,正確講,你未必真係有B 級囉,只係你將d 「本黎唔屬於個兩團肉既肉」硬硬推去中間,先錯覺個兩團肉有B cup 既volume。

引用:
原帖由 Freckle 於 2009-8-9 05:57 PM 發表

咁你買返比少女用個d 背心款bra bra 囉

其實你話d 肉好散,正確講,你未必真係有B 級囉,只係你將d 「本黎唔屬於個兩團肉既肉」硬硬推去中間,先錯覺個兩團肉有B cup 既volume。
o..原來係咁

有冇sis解答下啊..

系咪個bra唔岩你啊???
定系你帶bra帶得唔岩??
如果系既話 你試下較番岩條帶 可能會ok d

引用:
原帖由 ahyan] 於 2009-8-12 12:51 AM 發表
系咪個bra唔岩你啊???
定系你帶bra帶得唔岩??
如果系既話 你試下較番岩條帶 可能會ok d
我都唔知

發緊育的唔好戴矯形啦

唔同胸型, 就算同一個size, 都會有分別
所以你可以試下唔同cutting的 (i mean 1/2 or 3/4 o個d)
試arm個cutting就得ga la
我自己都係咁

我都有尼1個情況,,我都好想知點解牙!!!

ME TOO
我都好想知點解~
我戴個陣冇點撥,都係烏身向前戴
個陣係滿既,但係之後d肉就移哂位

引用:
原帖由 Cherice 於 2009-8-16 02:57 PM 發表
ME TOO
我都好想知點解~
我戴個陣冇點撥,都係烏身向前戴
個陣係滿既,但係之後d肉就移哂位
應該係戴完企直,用手zip 入去抽一抽。

你係咪平時企得唔直,有少少寒背?

u have to go to specialst bra shop for consultation ga, in your case
引用:
原帖由 kakoo 於 2009-8-9 02:56 PM 發表
我平時著開32b架..
我戴好bra就會將d肉肉推入個cup度..等佢集中d!
因為自己本身個胸d肉好散.. 搞到都唔似有b cup咁..
推完個胸就岩岩好填滿個cup..
但係時間耐左..開始移位既時候.....
就會有離罩既情 ...

引用:
原帖由 Freckle 於 2009-8-16 06:25 PM 發表

應該係戴完企直,用手zip 入去抽一抽。

你係咪平時企得唔直,有少少寒背?
我都有呀~
成個流程係烏身>扣好>企直>抽一抽
平時冇寒背問題

伸延閱讀
 19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。