好既皮膚科醫生!!!

好既皮膚科醫生!!! E-mail 此主題給朋友

請問有冇咩好既皮膚科醫生介紹下?

我皮膚好差...好紅又好多粒粒,敏感左好多年!

一直都唔係好敢冇化妝出街.....

想搵係mk附近既好醫生!!

sister知既幫下手呀,唔該哂

你想睇中醫定西醫?
我就睇開中醫去醫我既暗瘡問題, 始終中醫可以治本d
其實你用化妝品去遮住面上既問題係唔好架, 你要盡俾皮膚抖下!

我覺得史醫生唔錯
我媽咪皮膚敏感
睇一次就好晒
可能唔難醫啩

引用:
原帖由 冬甩BB 於 2009-8-20 08:30 PM 發表
你想睇中醫定西醫?
我就睇開中醫去醫我既暗瘡問題, 始終中醫可以治本d
其實你用化妝品去遮住面上既問題係唔好架, 你要盡俾皮膚抖下!
中醫同西醫幾錢,邊間好
我都盡量唔化妝咖喇...

引用:
原帖由 keila 於 2009-8-20 09:35 PM 發表
我覺得史醫生唔錯
我媽咪皮膚敏感
睇一次就好晒
可能唔難醫啩
咁有效?!我都想去睇
史醫生係邊咖?

引用:
原帖由 keila 於 2009-8-20 09:35 PM 發表
我覺得史醫生唔錯
我媽咪皮膚敏感
睇一次就好晒
可能唔難醫啩
反而我朋友話史醫生麻麻!
睇醫生依家嘢人夾人

引用:
原帖由 小肥連 於 2009-8-27 07:23 PM 發表

反而我朋友話史醫生麻麻!
睇醫生依家嘢人夾人
咁你知唔知史醫生係邊同how much ?

引用:
我覺得史醫生唔錯
我媽咪皮膚敏感
睇一次就好晒
可能唔難醫啩
我都睇過佢, 脫墨, 隔左1年,再次搵佢脫疣, 好得, 好ok, 不過貴既噃!

回覆 3# 的帖子

貴吾貴架?????

引用:
原帖由 姑姐 於 2009-8-28 03:01 PM 發表

我都睇過佢, 脫墨, 隔左1年,再次搵佢脫疣, 好得, 好ok, 不過貴既噃!
大約睇一次幾錢? 藥貴嗎?

睇余x良啦~~~~皮fu科醫生~~
佢好得架,連我d rose瘡都醫好~
係mk,mk or 屯門既 x良醫生,佢係中西醫教授,佢係兩邊服務
即係教醫生點做醫生
係好出名既皮膚科醫生.我都俾佢睇好左
本帖隱藏的內容需要積分高於 9999999999 才可瀏覽
要先預約先睇到~
引用:

會員發帖與回帖之間不可直接提及任何公司, 牌子, 醫院, 診所, 醫生, 醫護人員等的名稱,有違者會被扣分。 (如果有需要提及公司,醫生或診所名字時可以以 X 字代替,例如 何X煒醫生。)

不可發表介紹、推介任何美容中心、整形中心、醫務所、私人醫生(包括中醫)的內容。

松樹醇 可以治療皮膚過敏

引用:
原帖由 冬菇仔 於 2009-8-29 05:10 PM 發表
嘩..唔該哂
佢貴唔貴咖?

引用:
原帖由 wong30 於 2009-8-29 08:52 PM 發表
松樹醇 可以治療皮膚過敏
係咩黎咖?可唔可以介紹多d

方醫生,向中環H&M樓上,多明星去架.

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。