e+買部PS3幾錢到

e+買部PS3幾錢到 E-mail 此主題給朋友

E+買PS3幾錢到
我5係好識E D野
可5可以比多D資料我
5該

Slim 120G - $23xx
Slim 250G - $25xx

我今日出MK 見PS3 FF版 訂250GB $32XX

其貌不揚...當不了模特 學藝不精...當不了翻譯 運動白痴...當不了教練
鋼琴下手...當不了琴師 下煮火足...當不了名廚 那麼我只能....嗚...   

依家市面買部slim既120GB都係2400左右
煩係煩在要唔要連game
如果真係要連game買 真係要考慮清楚隻game岩唔岩心水

有冇平d+
我冇咁多錢
有冇d小GB

120G 同250G 有咩分別~?
用120G 夠唔夠玩?

唔知聖誕前會唔會有promotion呢!時間許可,不如等多2個禮拜!

引用:
原帖由 豬邪 於 2009-11-29 10:34 PM 發表
有冇平d+
我冇咁多錢
有冇d小GB
之前厚機吉之島賣 $1880, 不過真係唔推薦買o拉.

引用:
原帖由 9.9sir 於 2009-11-29 07:18 PM 發表
依家市面買部slim既120GB都係2400左右
煩係煩在要唔要連game
如果真係要連game買 真係要考慮清楚隻game岩唔岩心水
唔買game.........我想問買部ps3返去 有咩用途 =.='''

引用:
原帖由 豬邪 於 2009-11-29 10:34 PM 發表
有冇平d+
我冇咁多錢
有冇d小GB
有呀, ps one, 冇GB數~ 2手既幾舊水搞掂

引用:
原帖由 細.細. 於 2009-11-30 03:20 PM 發表

唔買game.........我想問買部ps3返去 有咩用途 =.='''
唔係..係怕舖頭會指定你買一隻game 怕迫你要買冷門game

引用:
原帖由 9.9sir 於 2009-11-30 04:35 PM 發表

唔係..係怕舖頭會指定你買一隻game 怕迫你要買冷門game
要你買隻game就聽過, 指定埋買邊隻就真係過份左d

引用:
原帖由 shindaimao1 於 2009-11-29 02:17 PM 發表
Slim 120G - $23xx
Slim 250G - $25xx
Yes, and H?V 買機要跟買 1 game.

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。