asia air 特價票

asia air 特價票 E-mail 此主題給朋友

又話有特價去bk,hk$4xx
但都search 唔到

回覆 1# 的帖子

單程BOR

BLOG: www.ryan0918.com

單程4xx嘛, 唔算抵, 不過可以早去晚番咯

有樓有尊嚴 無樓外母厭
親戚會比較 有樓有家教
食飯有面子 朋友有非士
交租成日搬 地址成日換
升市會悲觀 跌市不敢換
時間會過去 租到九十歲

哎呀,好頭痛
5/2/2010--3 days,  4人去bk,依家開始搵package 啦~
因我地唔可以太貴,因有d係學生哥

我現在見到有thai airline & orient thai 的package

http://media.lotus-tours.com/package_flyer/OX/OX-BKK-10FEB10.pdf
http://www.roh.com.hk/pdf/BKK/ROH_BKK_GV2_Nov09-Mar10.pdf

想問係咪多數遲d仲會有其他架?
因我唔熟thai,所以唔多識arrange

package唔多抵(個人意見)
AIRASIA既超平機票要差唔多一年前買定, 你家陣只可以諗普通AIRLINE
早去晚番, 時間上最靚又夠平就泰國東方航空, 因為佢架機到左香港會過一晚夜先番去, 不過佢D機係好舊, 冷氣又唔足, 出起事上黎又煩, 係旅行團用既比較多.

有樓有尊嚴 無樓外母厭
親戚會比較 有樓有家教
食飯有面子 朋友有非士
交租成日搬 地址成日換
升市會悲觀 跌市不敢換
時間會過去 租到九十歲

引用:
原帖由 閒人1999 於 2009-12-3 03:38 PM 發表
China Airlines
去得3日仲要坐華航, 好蝕...

有樓有尊嚴 無樓外母厭
親戚會比較 有樓有家教
食飯有面子 朋友有非士
交租成日搬 地址成日換
升市會悲觀 跌市不敢換
時間會過去 租到九十歲

引用:
原帖由 esseleung 於 2009-12-3 10:41 AM 發表
哎呀,好頭痛
5/2/2010--3 days,  4人去bk,依家開始搵package 啦~
因我地唔可以太貴,因有d係學生哥

我現在見到有thai airline & orient thai 的package

http://media.lotus-tours.com/package_flyer/OX/ ...
去3日仲唔抵WO.......學生應該有時間去耐D
寧願住平D

BLOG: www.ryan0918.com

可以試下book Air Asia, 經澳門走, 雖然來回都要$1300 一個人, 相信點都平過香港出發

一般book  Air Asia, 起碼大半年前先買到特價飛

引用:
原帖由 manhong_tam 於 2009-12-3 04:29 PM 發表
可以試下book Air Asia, 經澳門走, 雖然來回都要$1300 一個人, 相信點都平過香港出發

一般book  Air Asia, 起碼大半年前先買到特價飛
澳門/深圳都有得機出
不過深圳係夜機到

有樓有尊嚴 無樓外母厭
親戚會比較 有樓有家教
食飯有面子 朋友有非士
交租成日搬 地址成日換
升市會悲觀 跌市不敢換
時間會過去 租到九十歲

埃~~ 其實係因為我妹結婚了,想在結婚前幾姐弟去玩下
咁一個就難請假,一個就讀緊書
所以最多都係3日兩夜
而且我地唔行名勝,只係食下野買下野,我3年前去過thai,我係住silmon區,記得係好靜,無咩野行,下下都要搭bts,所以今次想住旺d的地方
但只記得有個水族館的mall,但唔知邊區~

我岩岩見到依個package,想問邊間酒店多shopping mall

謝各位~

要平不如問下 priceline la (打電話上去喎, 唔係 Internet), 久唔久搵到 d 平野...

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));

實惠旅遊? 著名黑店之一
小心小心

小心$988 Delux P.

聽講好猛....平就好平

伸延閱讀
 26 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。