註冊 登錄

一嗨租車

一嗨租車 E-mail 此主題給朋友

一嗨租車 , 有無人試過租過, 呢間野可靠的嗎?

回覆 引用 TOP

我租過... 唔止一次tim.. 都可靠
唯一係唔一定會有gps... 即使你online約左要都好....要有定心理準備

佢d車好過至尊租車好多... 又平d...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 happy256 於 2009-12-23 06:18 PM 發表
我租過... 唔止一次tim.. 都可靠
唯一係唔一定會有gps... 即使你online約左要都好....要有定心理準備

佢d車好過至尊租車好多... 又平d...
ching, 我想問果個預授權的錢你點樣俾? 信用卡? 過程系點架? 網上預約後到左你預約果個時間真系會有車俾你?
D車得唔得架? 會唔會殘?

sorry問左好多無聊問題但系我真系想知

回覆 引用 TOP

系心大心細既情況下, 我終於去一嗨租左車了, 車ok架, engine好好, 我部車仔行左6萬幾km, 好靜聲, 羅車前距地會有人同你一齊check下架車內外有無咩野花痕, 爛之類, 距俾幾多油你, 你還車時就俾番幾多油距, 距地系唔收現金的, 一齊所有收費全部用咭, 我還車時都見到有幾個人去羅車, 呢間野我感到幾好

回覆 引用 TOP

請問用香港信用卡得唔得?

回覆 引用 TOP

得, 我都系用香港信用卡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donkey529 於 2009-12-28 10:23 AM 發表
系心大心細既情況下, 我終於去一嗨租左車了, 車ok架, engine好好, 我部車仔行左6萬幾km, 好靜聲, 羅車前距地會有人同你一齊check下架車內外有無咩野花痕, 爛之類, 距俾幾多油你, 你還車時就俾番幾多油距, 距地系唔收 ...
朋友想問下你

係唔係一定要用信用卡??

CASH得唔得?

回覆 引用 TOP

呢間野唔收cash, 幾十蚊都唔收

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donkey529 於 2009-12-29 12:56 PM 發表
呢間野唔收cash, 幾十蚊都唔收
全程收card?

另外有無限制有大陸牌幾耐先租得?

回覆 引用 TOP

請問有無網址?....

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pui_0623 於 2009-12-29 06:07 PM 發表

全程收card?

另外有無限制有大陸牌幾耐先租得?
你上距個網睇下, 新牌是有限制的

我的牌已好耐, 所以無留意呢點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donkey529 於 2009-12-28 08:47 PM 發表
得, 我都系用香港信用卡
以前問過至尊租車, 佢地要用內地信用咭收按金.  淨係揾到Avis可以用香港信用卡, 下次可以試下一嗨.

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。