Action Waterfall 健身分享區88

引用:
原帖由 大舊BB 於 2010-1-3 03:16 PM 發表

fit貓快d去買架直昇機同貓貓玩,好頂癮架~
我估隻貓會癲咗!好玩過飛曱甴同蜜蜂入屋....

大B師傅 午安

引用:
原帖由 貓腩 於 2010-1-3 03:19 PM 發表

下次去探v小姐, 順手買
佢fb寫單身~
仲係尋找男性朋友~
記住要買個遙控唔會自動回中果d~易玩好多~

引用:
原帖由 sloanjee 於 2010-1-3 03:22 PM 發表

大B師傅 午安
我個fd攞黎同狗仔玩,佢話好過癮~

引用:
原帖由 大舊BB 於 2010-1-3 03:14 PM 發表

停一日先啦~個膊頭好痛~用唔倒力,都唔知操乜好~
醫生有無比藥膏你,查啲藥膏會好啲...

引用:
原帖由 sloanjee 於 2010-1-3 03:22 PM 發表

大B師傅 午安
我估相反, 嚇到傻左

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

引用:
原帖由 貓腩 於 2010-1-3 03:25 PM 發表

我估相反, 嚇到傻左
我有一隻大白貓,貓仔大大,係全屋貓大哥‥  但係試過有一次攞咗個輕氣球返屋企,佢嚇同係咁跳嚟跳去,笑到我同屋企人肚痛....

引用:
原帖由 大舊BB 於 2010-1-3 03:23 PM 發表

佢fb寫單身~
仲係尋找男性朋友~
記住要買個遙控唔會自動回中果d~易玩好多~
過去左由佢

流浪貓玩完就算

佢reject 左就由佢 , 叫我比tel 佢, 我又reject 佢

幾時再去食過, b哥

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

引用:
原帖由 sloanjee 於 2010-1-3 03:25 PM 發表

醫生有無比藥膏你,查啲藥膏會好啲...
比左d粉紅色既消炎止痛藥餅,無乜料黎~仲有支冬青油,都係無乜效~
照左x光,本身諗住睇埋報告先算,而家我諗極可能提前要去睇鐵打~

引用:
原帖由 sloanjee 於 2010-1-3 03:27 PM 發表

我有一隻大白貓,貓仔大大,係全屋貓大哥‥  但係試過有一次攞咗個輕氣球返屋企,佢嚇同係咁跳嚟跳去,笑到我同屋企人肚痛....
我隻實左係太細膽

引用:
原帖由 大舊BB 於 2010-1-3 03:28 PM 發表

比左d粉紅色既消炎止痛藥餅,無乜料黎~仲有支冬青油,都係無乜效~
照左x光,本身諗住睇埋報告先算,而家我諗極可能提前要去睇鐵打~
http://www.wppc.hk/physio_topic_frozensh.htm

睇下有無用, 好似有個shoudler 動作有用

引用:
原帖由 sloanjee 於 2010-1-3 03:27 PM 發表

貓好細膽~我細個養過隻貓捉佢出lift口關埋屋企鐵閘,佢驚到唔理扯甩貓毛喺個閘洞"捐"返入黎~

引用:
原帖由 大舊BB 於 2010-1-3 03:28 PM 發表

冬青油唔好查咁多,聽講傷關節,有一隻叫 "服他靈" 嘅藥膏,幾好嫁!會暫時止痛,有恆心查,病情會有機會好轉。

不過都係一定要郁多啲,其實我左邊膊頭都會痛,上次網聚原來痛到舉唔到手。

引用:
原帖由 貓腩 於 2010-1-3 03:32 PM 發表

http://www.wppc.hk/physio_topic_frozensh.htm

睇下有無用, 好似有個shoudler 動作有用
我已經得閒就扯吓佢,希望可以扯鬆d~
見過有d診所話專醫呢個,不過要針灸,唔敢試~

引用:
原帖由 sloanjee 於 2010-1-3 03:35 PM 發表

冬青油唔好查咁多,聽講傷關節,有一隻叫 "服他靈" 嘅藥膏,幾好嫁!會暫時止痛,有恆心查,病情會有機會好轉。

不過都係一定要郁多啲,其實我左邊膊頭都會痛,上次網聚原來痛到舉唔到手。:smile ...
咁橋~我都係左邊膊頭喎~
上次睇醫生,醫生都話要郁多d,唔係會越黎越郁唔倒~

引用:
原帖由 大舊BB 於 2010-1-3 03:36 PM 發表

我已經得閒就扯吓佢,希望可以扯鬆d~
見過有d診所話專醫呢個,不過要針灸,唔敢試~
關節傷左好煩

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。