荃灣開左狗cafe,實在太好喇!!

荃灣開左狗cafe,實在太好喇!! E-mail 此主題給朋友

荃灣終於都有狗cafe,正呀!唔洗走到咁鬼遠先有得玩^.^起熊貓酒店對面,果間剪poodle好出名的寵物店樓上,有好多狗野食賣,我買了一件狗狗食的蛋糕(個款好似我地人食既藍莓CHEESECAKE,好靚呀!)同一盒狗食的意粉返屋企俾B豬試食,佢好鐘意呀!有冇人都去過呀?我果隻係TOY POODLE,啡色,男仔,叫B豬呀~入去玩佢地收入場費,$30好抵呀!包左一件人食的蛋糕,有野飲,B豬有一包狗COOKIE,個場好乾淨好舒服,狗狗走動的地方都夠,同埋果度D狗狗好得意同好NICE,想推介俾大家,希望多D狗狗朋友去玩,咁我b豬可以識多d朋友^^嘻嘻~

放棄原來更易!

多謝樓主推介.....我都係依家至知.....
得閒帶埋對99去浦下先.....
之前荃灣有間99 cafe叫藍XX,我帶99去過一次後冇再幫襯

佢入面本身有d咩狗陪人玩ga?

引用:
原帖由 yoyobo0825 於 2010-1-21 12:14 AM 發表
多謝樓主推介.....我都係依家至知.....
得閒帶埋對99去浦下先.....
之前荃灣有間99 cafe叫藍XX,我帶99去過一次後冇再幫襯
我果日上去,唔係太多人(可能係閒日同新開掛.....)不過有好多註場狗,如果冇記錯好似有4隻POODLE(超可愛^.^),一隻小牧,仲有隻約瑟,老闆娘仲有養史納莎同美曲(我有睇佢個BLOG架^^可以上網搵老闆娘個名"雪MAY",睇佢個YAHOO BLOG),不過果日我唔見史納莎同美曲起度,

至於藍XX CAFE,D服務唔係咁好, 又係咁SELL野,同埋我覺得佢地冇咩愛心......SO冇去!(個人感受ONLY! ),我會選擇去熊貓酒店對面呢間狗CAFE玩!

放棄原來更易!

如果係 Toy poodle 就更好 la~

引用:
原帖由 alikwok 於 2010-1-21 02:11 AM 發表
如果係 Toy poodle 就更好 la~
佢D POODLE唔大隻架,係TOY POODLE黎,有灰色,白色同奶茶色,我好鐘意佢果D POODLE,好CUTE!

放棄原來更易!

正呀 ~~去踩場先!

想問下如果我無狗可以入去玩嗎?

引用:
原帖由 螢火蟲蟲 於 2010-1-21 02:14 AM 發表

佢D POODLE唔大隻架,係TOY POODLE黎,有灰色,白色同奶茶色,我好鐘意佢果D POODLE,好CUTE!
正 wor!! 一定要上去睇睇先得~

藍xx係咪轉角位果間呀? 但好似已經都關門大吉了!! 而家樓下做左涼茶舖...

樓主可唔可以pm我話個地址同鋪名我知??
因我我都想帶我隻poodle去玩下^^

我知邊間..佢果個位之前係salon...依家俾樓下果間收埋做cafe...我系果頭返工的哩~放工去睇睇先~

幽遊白書は大好き!!!
蔵馬様は僕の兄さんです!!!!

引用:
原帖由 angelfirm 於 2010-1-22 12:12 AM 發表
藍xx係咪轉角位果間呀? 但好似已經都關門大吉了!! 而家樓下做左涼茶舖...
唔係..上左樓

幽遊白書は大好き!!!
蔵馬様は僕の兄さんです!!!!

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。