迪士尼攻略

迪士尼攻略 E-mail 此主題給朋友

各位ching
從未去過香港迪士尼,
一家大細(最細都14歲)去,有冇乜要注意,有冇乜野遊玩食野攻略。
多謝指教

我幾鐘意小小世界出來有個店舖賣雪榚的, 幾好味! 價錢合理!
記住睇清楚巡遊的時間等等...
而機動遊戲咪space mountain...
d人話winnie the pool幾好, 但我去的時間維修中。

回覆 2# 的帖子

Thanks, push push

內部有水供應 ( 免費的 ) 任裝

引用:
原帖由 Tommy6283 於 2010-1-28 09:48 PM 發表
內部有水供應 ( 免費的 ) 任裝
唔係麻Ching 咁荀!指點吓啦 thanks

引用:
原帖由 加農炮手 於 2010-1-29 11:34 AM 發表

唔係麻Ching 咁荀!指點吓啦 thanks
Toilet 出面o的飲水機,你可以帶個樽去裝
不過如果你見到o的人係點樣飲水,我唔肯定你仲敢唔敢裝o個o的水

10 點一開波先去明日世界玩機動遊戲,想點玩就自己分配時間同善用 fast pass 啦,winnie the pooh o個個都可以拎 fast pass,玩到大約 12:15 就去排隊睇 golden mickey,睇完出o黎差唔多 1:30 就睇歌舞青春,之後 2:00 睇獅子王(呢個有好多位,除非想坐好前,否則唔駛提早排隊同人逼餐死 )之後食 lunch,到 3:30 睇巡遊,記住有時間一定要去睇埋米奇幻想曲,然後等 7 點放火,放完火個 park 關o左門先番小鎮大街o的 shop 買野啦

不過o的 show o既時間可能會改,所以一入去記住拎番張 map 同 timetable
但其實 HK Disneyland 真係好鬼細,但我都覺得幾好玩o既

回覆 6# 的帖子

thanks for sharing

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。