美食之旅旅行社

美食之旅旅行社 E-mail 此主題給朋友

美食之旅旅行社

有冇新地址可提供,唔該晒

旺角荷里活商業中心

引用:
原帖由 幸福的神爺 於 2010-2-21 07:44 PM 發表
旺角荷里活商業中心
7樓
7點就刪門架喇

怪你過份著迷

去左門市, 個格局
唔多有勇氣JOIN 團

引用:
原帖由 LINGWAWA 於 2010-2-26 10:05 PM 發表
去左門市, 個格局
唔多有勇氣JOIN 團
放心
D團好爆架

快樂不是擁有的多而是計較得少

係8/F噃!我同老婆剛報咗7/3/2010順德籊p房菜2日1夜團

我問同後來都報了閒日團, 唔成團 退左錢

是否往往SAT/SUN 才多人報團?
我當日去到旅行社, 高鐵團, 退款, 唔知咩短線團, 退款(因見個個女人都系2個人, 退錢都唔夠1000蚊)

過年前參加過温泉團己發覺水準直缐下降,以前既導遊都唔見矖,剰返D 2打6既係係度,重每架車都加多一個見習生叫助理-
睇頭睇尾,實情班導遊係怕頂唔順.
以前班有料友全部俾人挖角出左來自己組團搭落其他公司,好似好多去左大 x ,我班 friends 話最近又跟返大x ,食用一流,反而美食就開始有唔够食的現象.
不知各位有否發覺此現象,交流一下.

2-3年前跟過大 x ,  有d驚.
首先, 一上完車, 個司機會話要轉車, 呃加錢. 當然唔比, 搞半個鐘 , 繼續
跟住個司機唔識路, 真係遊車河 ... 兜多個令鐘先有飯食 ...

未算, 最慘係夜晚, 司機又唔識路, 又兜 (康橋温泉)...
(好個d房比其他香港團住, 我地d房有問題, 於是無時間浸温泉, 都算)
最慘係 9:00pm 先到, 無野食, 同人地班員工一齊食尾圍 .... 唉
跟住第2朝經典 lor, 要所有男丁 (怒漢 !!) 推車 ... ...
因為架車死火 ~~~

最慘係我介紹人去話好, 點知變成推車團, 唉...

年初六跟個佢個温泉團,我覺得ok喎!導遊仲好好笑架!

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。