三浦春馬 Fans Club PART 4

本主題由 xru 於 2014-10-28 12:42 PM 提升
第一....已家先知道我未會左架咩
入返先....!哈哈
睇黎要辛苦哂你啦...!!好多野整...我睇到驚左..諗緊友板既fans  club
重新唔新請好=-=

大愛SJ!!始源♥利特♥圭賢♥ 晟敏♥+春馬♥

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 2010-3-15 09:52 PM 發表
入返先....!哈哈
睇黎要辛苦哂你啦...!!好多野整...我睇到驚左..諗緊友板既fans  club
重新唔新請好=-=
幫手一齊搞呢邊啦x)..
叫番多d人過黎~~~~

我諗住星期6先搞, 呢排番工都冇乜時間整。
而家照copy 舊既p.1 only~~~

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 2010-3-15 09:52 PM 發表
入返先....!哈哈
重新唔新請好=-=
同意vong呀,叫埋佢地過來傾啦!
你做副會長咪得囉,橫掂你2個D貼圖又咁誘人!
我知道其實呢度都有人入來睇,
但係就唔留言喎,
順便呼叫一下入過來看的朋友,
講一兩句也好,呢度好free呀,
我地都好nice的,趁春馬4月5日生日抄熱一下啊!
砂糖星期日3月21日生日快樂!!!

引用:
原帖由 vong17 於 2010-3-16 07:49 AM 發表

幫手一齊搞呢邊啦x)..
叫番多d人過黎~~~~

我諗住星期6先搞, 呢排番工都冇乜時間整。
而家照copy 舊既p.1 only~~~
辛苦你了,真的要貼好多,慢慢整。
其實amuse的staff都好耐冇update春馬的資料!
武士高校同BM2都冇寫,
D日記好耐都唔寫.....
春馬又唔學砂糖自己寫blog。

http://ameblo.jp/takeru-s/

又要去砂糖blog度睇春馬!
真感謝砂糖成日update佢同春馬的相,
造福人群。
BM2拍晒了,2個個樣好眼瞓,
好好休息下,生日又有排忙!

報到一下先

回覆 20# 的帖子

造福人群。..哈哈
一陣睇一陣睇..xd
係wo 春馬又唔整返個好似sato 咁既blog  唉...sad

我幫手有圖  po  都可以既...xddd
已家計都計到得5個人係度傾...希望多d人入黎睇完出下post傾就好了....

sato 就黎生日..wow~~~~

吓` 咁快出左part 4喇
報到先

好耐冇黎啦~
哩道有成本PB睇
http://www.vvshu.com/view/photobook/harumaswitch/

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 16-3-2010 17:22 發表
造福人群。..哈哈
一陣睇一陣睇..xd
係wo 春馬又唔整返個好似sato 咁既blog  唉...sad

我幫手有圖  po  都可以既...xddd
已家計都計到得5個人係度傾...希望多d人入黎睇完出下post傾就好了....

...
距離砂糖君的生日尚有6日
春馬的生日尚有22日

回覆 25# 的帖子

快了快了~~~~
禁快 就有得睇成本...我訂到...點知冇錢....唉..
只好睇住小小先...留返D神X感..

DUET 4月號。

#1 更新 & #12 更新寫真集 SWITCH 少量圖∼∼∼∼留意。

回覆 27# 的帖子

好正呀 ..THX VONG 兄.. 最下果張好有愛..2個好Q..不過又唔知幾時先可以見到春馬大人有新劇了....我估應該拍戲多D...話哂連2季都有佢劇...休息一下了...雜誌拍多D我唔怕..XDDDSATO  完左BM2之後都重有套大河劇呀,,,,同埋SATO 又咁多戲拍...劇應該遲下下季可能又有佢呢

回覆 28# 的帖子

good!!我岩岩都睇緊...xdd

係果果網..~~

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。