發新話題發佈投票

三浦春馬 Fans Club PART 4

本主題由 xru 於 2013-11-16 11:03 AM 提升
vong..兄..想問下你 第一頁...
有d  整既圖  好正呀整得....
如:會規 果圖...
一個會動既春馬..好q...都係你整既...

大愛SJ!!始源♥利特♥圭賢♥ 晟敏♥+春馬♥

回覆 28# 的帖子

出多左個post tim!!
你地睇左第8集未呀..日x出左  啦...已經...

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 2010-3-17 12:00 AM 發表
vong..兄..想問下你 第一頁...
有d  整既圖  好正呀整得....
如:會規 果圖...
一個會動既春馬..好q...都係你整既...
係啊~~~~ 我用photoshop整。
大概個感覺會係咁… 有d資料唔會成日變既話 (即要加野)
我都諗住用圖整。

回覆 24# 的帖子

謝謝你啊!我有入去睇晒!
抹晒鼻血...............

引用:
原帖由 po60244316 於 2010-3-16 06:14 PM 發表

距離砂糖君的生日尚有6日
春馬的生日尚有22日
倒數了倒數了!
唔知佢地會唔會一齊慶祝?

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 2010-3-16 05:22 PM 發表
造福人群。..哈哈
一陣睇一陣睇..xd
係wo 春馬又唔整返個好似sato 咁既blog  唉...sad

我幫手有圖  po  都可以既...xddd
已家計都計到得5個人係度傾...希望多d人入黎睇完出下post傾就好了....

...
都好多人報到了,希望越來越多!
你D圖圖呢?我想睇搞笑旁述!

引用:
原帖由 vong17 於 2010-3-16 07:08 PM 發表
DUET 4月號。

http://i290.phot ...
嘩!呢輯相真係好靚,
但係個豬頭都搶到鏡,上面仲寫笑顏,搞笑!
豬頭隔離果幅好温馨!
第一頁好有心機整啊,忍不住讚嘆,繼續加油!

春馬staff report更新!
張相有沒有更小的?
睇件衫認到藤丸,
隔離是音彌吧?

回覆 33# 的帖子

好呀支持你..
上面果張圖 重有冇細D  ...慘~!
不過認得出佢地2人既..

回覆 34# 的帖子

哈豬頭...@V@"".
我有時間+有圖 既話 會+D 野  寫了...放心..
D寫真我睇得小小...上唔到網...上一陣又唔得...唉!!
你抹晒鼻血...我流哂口水
講笑!

春馬應該會去SATO 家慶祝吧...
就算唔係春馬應該有日陪小SATO 掛..
王樣 鬼屋果度仲有下集未睇哂啊...
不過上集..好正....好有愛呀.!!!
超鍾意..~~好記得SATO  係入鬼屋之前果句野.同果表情超搞野..

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 17-3-2010 00:03 發表
出多左個post tim!!
你地睇左第8集未呀..日x出左  啦...已經...
睇左第八集了,,,估唔到spider 居然係...個女醫生

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 17-3-2010 19:22 發表
哈豬頭...@V@"".
我有時間+有圖 既話 會+D 野  寫了...放心..
D寫真我睇得小小...上唔到網...上一陣又唔得...唉!!
你抹晒鼻血...我流哂口水
講笑!

春馬應該會去SATO 家慶祝 ...
一個抹晒鼻血,,,一個流哂口水
而我被兩人的笑容電暈埋添...

春馬本寫真終於都到手了...
D 相好誘惑呀
張張都表現到春馬不同的性格咁

回覆 42# 的帖子

哈哈3個好地地既女仔比佢電暈左tim!!!
你就好啦到左手...我jpxp  剖既n.y dvd  因為我最後入數果果搞到大家可能
訂唔到tim 呀../0\'''''
因為我好遲先見到果post  又諗左幾日先決定訂5訂...已家慘了!!!
又唔想另外買貴左wor!!..
bm2  photo  book 應該冇事  訂到掛..好驚..!!

'春馬噴血寫真''我要等有野做出埋糧先至有錢訂到.即係有排!唉!~

回覆 43# 的帖子

各位春馬粉絲,你們好!

我自從在兩年前看過"戀空"後,便一直有留意春馬的作品,特別是我的大熱最愛"武士高校"和Bloody Monday。

上兩個星期終於有勇氣拆開《HT ∼N.Y.の中心で锅をつつく∼》這個旅遊日誌DVD,豈料-頂、頂、頂、頂-出事了!  原本一直在這個留言區只屬路人甲的我,很想和大家分享這份觀賞心得,所以特意在個人網址記載當時的心情-只因越看春馬,越覺得他是與眾不同、獨一無二的。  請各位多多指教。

http://pikamaymae.pixnet.net/blog/post/30580628

皮卡美眉的墨房 http://pikamaymae.pixnet.net/blog

引用:
原帖由 pikamaymae 於 2010-3-17 10:13 PM 發表
各位春馬粉絲,你們好!

我自從在兩年前看過"戀空"後,便一直有留意春馬的作品,特別是我的大熱最愛"武士高校"和Bloody Monday。

上兩個星期終於有勇氣拆開《HT ∼N.Y.の中心で锅を&# ...
岩岩睇完啦…
其實一直都覺得春馬秒殺人既技術都好強,

對比起砂糖 , 春馬真係好早熟。係dvd入面 明顯地係照顧緊砂糖 ,, 哈x)…
不過因為咁 .. 春馬更得人心。

你講得好岩 , 春馬真係獨一無二的!! & 耐看型 .愈睇愈順眼 愈睇愈鐘意

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。