三浦春馬 Fans Club PART 4

本主題由 xru 於 2014-10-28 12:42 PM 提升
引用:
原帖由 inia 於 20-3-2010 01:40 發表

成日覺得有錢,就最該留响日本
旦要吾怕地震,識駕車同日文

我都好想長住日本同偶像握手,同睇演唱會
你講的我冇一樣識
不過我又唔係好怕地震
但我唔識日文(識都係D好simple 的)

引用:
原帖由 vong17 於 19-3-2010 21:12 發表
更新#5 電視劇完整資料!!!
#10 更新JUNON 4月號 2pics*
幸苦晒...

D圖可得意呀~
同埋這樣又好特別

引用:
原帖由 po60244316 於 2010-3-20 01:27 PM 發表

你講的我冇一樣識
不過我又唔係好怕地震
但我唔識日文(識都係D好simple 的)
吾緊要,趁仲青春就去學同儲錢
咁最少有機會參加握手會掛

2日冇上黎...睇哂你地講既野...
我最LIKE 佢扮高木真係好型....
之後係極道3
已家睇緊FINAL  緊張死我..成日LAG  因為用緊人地家既WIFI...

大愛SJ!!始源♥利特♥圭賢♥ 晟敏♥+春馬♥

呢張太正啦..笑容!!笑容...!!!
最後FINAL圖

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 20-3-2010 22:34 發表
最後FINAL圖

http://i399.photobucket.com/albums/pp75/kiclover_07/tv1009 ...
你咁快睇左最終回喇?
我仲未睇,,,好緊張呀

回覆 81# 的帖子

NONO我未睇呀..等緊字幕呀都...呢D  只係人地既CAP 圖姐..=]

忽然想起...
原來今日係砂糖君的生日

砂糖君生日大快樂~~

回覆 83# 的帖子

嘻嘻好多人都係網壇度同小SATO 講生日快樂呢...

又要下周6先可以上返黎><"
比我老豆禁我同果妹上網 唉~~~

引用:
原帖由 vong17 於 2010-3-19 06:42 PM 發表

是我…
對不起 葵。

*
我都鐘意風間廉嫁 , 但係我覺得白石涼個角色太討喜啦
一見到佢出場就變心心眼。 燦笑春馬好難抵擋。
呀~呀~!呢句說話令我的心好痛,好感動!
可是葵已回來不了....

心心眼係指卡通加心心圖案,
定係佢笑起上來,眼會彎起來?
果次唔知睇咩麥玲玲節目,
話呢D係桃花眼,溝死女呀!

引用:
原帖由 inia 於 2010-3-20 01:40 AM 發表

成日覺得有錢,就最該留响日本
旦要吾怕地震,識駕車同日文

我都好想長住日本同偶像握手,同睇演唱會
咁要儲很多錢先得,
春馬好多周邊都好正。
地震未遇過,我唔敢講完全唔怕,
車同日文唔掂,不如叫佢來HK。

引用:
原帖由 春馬Hiro 於 2010-3-20 10:34 PM 發表
最後FINAL圖

http://i399.photobucket.com/albums/pp75/kiclover_07/tv1009 ...
嘩嘩!呢個笑容真係殺死人啊!
引用前面大家的句子:
呀!駛唔駛咁靚仔呀?

完來你真的用wifi呀!
咁平時上唔到網,我同你做咗牛郎織女,
我星期六日忙死的,
我好愛你的圖同旁白....

引用:
原帖由 po60244316 於 2010-3-21 08:30 PM 發表
忽然想起...
原來今日係砂糖君的生日

砂糖君生日大快樂~~  
我遲咗,祝砂糖生日快樂!

引用:
原帖由 炸雞排 於 2010-3-22 02:20 PM 發表

呀~呀~!呢句說話令我的心好痛,好感動!
可是葵已回來不了....

心心眼係指卡通加心心圖案,
定係佢笑起上來,眼會彎起來?
果次唔知睇咩麥玲玲節目,
話呢D係桃花眼,溝死女呀!
句野都令我好心痛既

心心眼係指 , 佢一出場 我就變心心眼x)!!哈哈哈…
不過 , 佢笑起黎 對眼都要彎起來 ..

春馬入了ORICON 2010年 "期待の俳優" 的第二位
http://www.oricon.co.jp/entertainment/ranking/100115_01.html

同埋 憧れ“バレンタイン”ランキング 的第五位
根據我有限度的日文 憧れ“バレンタイン”ランキング 係咪最想收到哪人送的巧克力呀??
(識日文的能幫幫我嗎?)
http://www.oricon.co.jp/entertainment/ranking/100202_01.html

恭喜晒春馬~~

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。