請問有冇方法可以洗走個紋身

請問有冇方法可以洗走個紋身 E-mail 此主題給朋友

請問有冇d咩方法可以洗走個紋身,大約幾錢呀

激光可以洗走好似要俾果d人睇先報價

激光 ~我之前都做過

引用:
原帖由 sweet0617 於 2010-4-1 01:23 AM 發表
激光 ~我之前都做過
sis你做過,請問幾錢呀

你幾大個呀個紋身???

引用:
原帖由 sweet0617 於 2010-4-1 09:31 PM 發表
你幾大個呀個紋身???
其實我有兩個,兩個都係手心咁大

你個紋身有咩色咖?我個時係黑色 做4次就OK

引用:
原帖由 sweet0617 於 2010-4-2 01:16 AM 發表
你個紋身有咩色咖?我個時係黑色 做4次就OK
我諗係藍色,請問係邊度整呀,你可否send d 資料俾我呀

我係浸會醫院做過,四千蚊一次~
洗個陣超級痛,頂唔住~

引用:
原帖由 miacat 於 2010-4-2 03:37 PM 發表
我係浸會醫院做過,四千蚊一次~
洗個陣超級痛,頂唔住~
超級痛....係咪痛過紋呀

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

係呀,仲痛過紋,搽左麻醉膏都仲好痛~好似比火燒咁~
我做左幾次之後忍受唔住,中途放棄左~
如果你要做,諗清楚,無謂曬錢~

引用:
原帖由 miacat 於 2010-4-2 10:21 PM 發表
下..咁我都係諗下先啦

引用:
原帖由 miacat 於 2010-4-2 10:21 PM 發表
呀 你係邊整咖?
我又唔覺得忍受唔到既痛~

引用:
原帖由 sweet0617 於 2010-4-4 10:59 PM 發表

呀 你係邊整咖?
我又唔覺得忍受唔到既痛~
浸會醫院專科~
頭個幾次痛既程度還可接受,唔知佢係咪將度數愈較愈大,好痛..

伸延閱讀
 17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。