[射擊] MUG音樂遊戲與STG射擊遊戲的奇異結合《Beat Hazard》

BeatHazard - E-Rotic - Kiss Me [HARDCORE] - NOT DEAD (720p)
http://www.youtube.com/watch?v=6SksVkA6ZC0
自己拍既...(其實最尾死左次)
E+玩到有最後果個難度...
一開始VOL同POW爆晒
不過最難好屈機

請問點解我首音樂明明好大聲,  有開始遊戲勁細聲??

引用:
原帖由 consume 於 2010-4-26 05:59 PM 發表
請問點解我首音樂明明好大聲,  有開始遊戲勁細聲??
一開始係咁
你要打爆d機
會有+1...VOL...同POW彈出黎比你食
食VOL會大聲D...同埋子彈能量會勁D..大細聲同攻擊力成正比
食到最盡 = 原本歌既聲量
食POW攻擊子彈會勁D
食到最盡會勁多彈射出黎...同VOL加埋食到最盡會多左條粗左D既激光射出黎...勁D
食+1就係加你打爆敵人/垃圾既倍數
食得越多你既分就X得越多...比如打爆一架機有100分...你食到X100就有1M分...如此類推...

引用:
原帖由 Sammywong 於 2010-4-26 06:31 PM 發表

一開始係咁
你要打爆d機
食VOL會大聲D...同埋子彈能量會勁D..大細聲同攻擊力成正比
食POW攻擊子彈會勁D
食到最盡會勁多彈射出黎...同VOL加埋食到 ...
下= =原來係咁.. 唔怪知得勁細聲..

ddr d歌超岩玩,難度都唔低

BeatHazard - 鋼之煉金術師FA OP5 - SID - RAIN 3 [INSANE] - NOT DEAD (720p)
http://www.youtube.com/watch?v=0auQ-KA1-Fg
都係死左係最尾

引用:
原帖由 Sammywong 於 2010-4-26 06:31 PM 發表

一開始係咁
你要打爆d機
食POW攻擊子彈會勁D
食到最盡會勁多彈射出黎...同VOL加埋食到 ...
但係去到Beat Hazard果時有個不足,就係D彈太集中,雖然高攻,但係多怪果時會因為清怪會分心,易爆好多

唔怪得叫危險節奏......原來有毒既
中左招...唔知樓主有意定冇意 :smile_38: :smile_38: :smile_38:
我係用姐仔防毒既!!唔信自己用姐仔掃下~
順便問下版主放有毒既GAME唔知有冇犯版規....點解冇人理?

引用:
原帖由 SCe7en 於 2010-4-28 01:53 AM 發表
唔怪得叫危險節奏......原來有毒既
中左招...唔知樓主有意定冇意 :smile_38: :smile_38: :smile_38:
我係用姐仔防毒既!!唔信自己用姐仔掃下~
順便問下版 ...
隻GAME唔係有毒~係唔知點解姐仔會報有毒JA~我都係用姐仔的~
係大陸網度睇到~
【特别提示】
1.小红伞会报毒,但是经我试玩(COMODO监控程序行为)程序并没有病毒的行为,如果您不放心请不要下载.

引用:
原帖由 hungtpyc 於 2010-4-28 02:50 AM 發表
隻GAME唔係有毒~係唔知點解姐仔會報有毒JA~我都係用姐仔的~
係大陸網度睇到~
【特别提示】
1.小红伞会报毒,但是经我试玩(COMODO监控程序行为)程序并Ė ...
唔係唔放心....係我DOWN完之後即刻多左個廣告彈出黎....不嬲都冇既...
同埋我經常定期掃毒既....
本來我都以為係姐仔誤報.....但係我無啦啦有D網都上唔到...例如馬會,
未DOWN之前係完全正常,DOWN完之後就咁,唔通正係我有問題?

我玩唔到呀,話咩can"t create render target texture 既??幫下手呀

你地用咩拍片架??
比你地搞到好想拍埋一份

Do You Have A VTEC ?

有冇得較screen revolution?? 個mon得17'   好似唔夠睇

隻game幾正,不過有少少眼花。
最重要係準星同自己架機係個D咁耀眼ge光芒堶惘n難睇到,搞到成日死同打唔中。
不過真係好好玩,多謝樓主分享

睇完套片幾吸引
支持

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。