鐵甲奇俠 3

鐵甲奇俠 3 E-mail 此主題給朋友

鐵甲奇俠 3 好似會出雷神喎  ,  我本人無睇美國漫畫  ,  唔知個劇情   ,  你地估下雷神同鐵甲奇俠打誰勁啲(雷神好似係天

生就有能力)

不過誰勁啲  ,  最後一定係鐵甲奇俠win  ,  你地最想出什麼敵人同鐵甲奇俠打啊

本人十分期待美國隊長  ,  不過佢個造型有點怪

引用:
原帖由 迷途中的貓 於 2010-5-16 10:26 PM 發表
鐵甲奇俠 3 好似會出雷神喎  ,  我本人無睇美國漫畫  ,  唔知個劇情   ,  你地估下雷神同鐵甲奇俠打誰勁啲(雷神好似係天

生就有能力)

不過誰勁啲  ,  最後一定係鐵甲奇俠win  ...
第三集不是出現雷神

講打

IRON MAN 邊係THOR果皮呀

你唔清楚, 就唔好話ironman3有thor啦

你唔係以為ironman2 預告有thor, 就話thor會出係第3掛

預告有thor, 係講之後mavel下套上畫既電影係thor

同埋ironman唔係thor個皮lor

樓主你真係

我想同你講Iron Man 3既故事都未諗好
何來有Thor
e個係預告遲d雷神
樓主真係糗左
冇咩可能會同Thor打,Iron Man 絕對唔係Thor對手

樓主真係錯左啦
下一集敵人吾係Thor...
不過IM有套甲係專門用黎對付Thor 既..
不過係咪佢果皮呢..
呢個問題其實好主觀下..

我諗如果真係打,一定比秒

HIHI

引用:
原帖由 ~IRON~ 於 2010-5-17 08:16 PM 發表
樓主真係錯左啦
下一集敵人吾係Thor...
不過IM有套甲係專門用黎對付Thor 既..
不過係咪佢果皮呢..
呢個問題其實好主觀下..
都係果句 睇作者想點

首先,結尾並唔係預告IRONMAN 3
其次,雷神THOR唔係敵人

sorry  ,   各位大大, 本人無睇美國漫畫 ,  唔知個劇情 , 不過iron man會唔會出呢?

有d confused,  IRONMAN 3  堅的嗎 ?
咁 出 IRONMAN 3  定  復仇者 先 ???

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2010-5-19 05:29 PM 發表
有d confused,  IRONMAN 3  堅的嗎 ?
咁 出 IRONMAN 3  定  復仇者 先 ???
3就一定會出,但係會喺Avengers之後,故事設定都會係一樣

引用:
原帖由 Victor_Chung 於 2010-5-17 07:43 PM 發表
我想同你講Iron Man 3既故事都未諗好
何來有Thor
e個係預告遲d雷神
樓主真係糗左
冇咩可能會同Thor打,Iron Man 絕對唔係Thor對手
一身^雄入面除左hulk,無人贏得到佢

引用:
原帖由 炒冷飯 於 2010-5-19 17:38 發表

一铫英雄入面除左hulk,無人贏得到佢
hulk應該仲有一個對手夠打o既x靈騎士,不死麻

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

引用:
原帖由 卍火柴人卍 於 2010-5-19 06:28 PM 發表

hulk應該仲有一個對手夠打o既x靈騎士,不死麻
Ghost Rider ?
Dr.Strange講過話如果係Zarathos控制嘅話,的確有得打,可惜如果係人控制嘅話就輸硬

伸延閱讀
 23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。