女經理話:下次小心D啦 15/11 #648更新

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-5-27 09:55 AM 發表

我咁講係希望你可以在乎我
你知道我正等你嗎 (國語)

mY naMe Is 肉酸托腮

引用:
原帖由 ip_derek 於 2010-5-27 10:00 發表

你知道我正等你嗎 (國語)
如果你真的在乎我  (國語)  

做人最緊要係有腰骨 條骨要夠直 條腰最緊要夠力!!
但最最最重要既係, 做人一定要有原動力 !!!

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-5-27 10:02 AM 發表

跟住下一句係乜 (國語)

mY naMe Is 肉酸托腮

又真係好魚喎

樓主應該同女上司講,做乜偷聽我做愛

咁樣衰?
順便食埋個經理

WHY SO SERIOUS ?

引用:
原帖由 hsbc-tiger 於 2010-5-26 03:46 PM 發表
上星期二放假,一早未夠8點起身同女友執返劑
食緊女友粒紅豆,電話響本來想唔聽,但見到係女經理公司打黎唯有聽電話,
女友知係公司打黎,重落多兩錢力水係咁啜,我打手勢叫佢唔好佢唔理我
傾完公事拿拿林放低電話 ...
I think your Managress was trying to hint something to you...............

睇黎遲d 仲會有段古..............

妳~ 最新還好嗎? 還愛上上discuss 嗎?
妳~近乎沒露面 妳有新對象嗎?
真想見見我剛識到的她 想比妳串串 這算是病吧

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-5-27 10:02 AM 發表

嘩~~~ b 女唱歌呀~~~

花花公子@花花世界

引用:
原帖由 hsbc-tiger 於 2010-5-26 03:46 PM 發表
上星期二放假,一早未夠8點起身同女友執返劑
食緊女友粒紅豆,電話響本來想唔聽,但見到係女經理公司打黎唯有聽電話,
女友知係公司打黎,重落多兩錢力水係咁啜,我打手勢叫佢唔好佢唔理我
傾完公事拿拿林放低電話 ...
你個經理都好無品 , 偷聽你成個鐘.....小心佢錄低左第日要黎 要協你.....做同一件事喎 !

再講你都好識時務者為識冧女喎 ...再睇你有冇下文 啦   

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-5-27 11:48 AM 發表

嘩~~~ b 女唱歌呀~~~
花公子你比左咩b水食呢 ! !

樓主從此上位,經理同你PHONESEX 3P

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-5-27 11:58 AM 發表

花公子你比左咩b水食呢 ! !
... 三聚氰胺 + 毒奶 + 毒餃子...  再加左少許坑渠油...  

花花公子@花花世界

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-5-27 12:08 PM 發表

... 三聚氰胺 + 毒奶 + 毒餃子...  再加左少許坑渠油...  
  佢唔食大陸野既...

不過毒餃子就....難講D

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-5-27 12:18 PM 發表

佢唔食大陸野既...

不過毒餃子就....難講D
你真了解 b 女,如果我係佢真係開心死~~~

花花公子@花花世界

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。