註冊 登入

2017-18 臺灣觀光局駐香港辦事處之<<免 費>>禮品

引用:
原帖由 gunpowder 於 2010-6-10 05:14 PM 發表

依家協會話去左旅遊展, 10號-15號都冇人辦公
但我14去台灣了, 有冇人知道仲有咩方法可以拎到入場卷? thanks!
每年的旅遊展,佢地都會去做推廣活動及暫停上環辦事處辦公。
或者去參觀旅遊展佢地 counter,睇下其他禮品啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oo120 於 2010-6-10 07:10 PM 發表

係唔係無晒故宮博物院入場券送啦?
之前協會及華航都已經派曬
或者下星期致電問下佢地
台灣有無新的入場券寄來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 E680ihkg 於 2010-6-11 12:13 PM 發表

之前協會及華航都已經派曬
或者下星期致電問下佢地
台灣有無新的入場券寄來
今個星期二去協會...協會仲有(要主動問,不主動送)
但注意...職員話要故宮入場券必須換台北捷運gift先可以,換高捷唔得,因為故宮在台北云云...如想換高捷又想要故宮入場券,提供台北及高雄住宿證明都可以送的(職員說)
但之後開始換遊樂場券就唔知會唔會再送...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 charmmove 於 2010-6-11 02:01 PM 發表

今個星期二去協會...協會仲有(要主動問,不主動送)
但注意...職員話要故宮入場券必須換台北捷運gift先可以,換高捷唔得,因為故宮在台北云云...如想換高捷又想要故宮入場券,提供台北及高雄住宿證明都可以送的(職員 ...
Thanks for your update !

回覆 引用 TOP

遊樂場券開始有得換未AR?

熱門搜尋: 情侶戒指 生bb 粉底

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑白灰狗 於 2010-6-11 05:35 PM 發表

遊樂場券開始有得換未AR?
預計係六月十八日
下星期旅遊展完左後
致電協會問下啦

回覆 引用 TOP

死啦,我後日去台灣...我想拎主題樂園優惠券
但而家先睇到呢個post
我可以點做,唔該

\

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wade95 於 2010-6-11 11:10 PM 發表

死啦,我後日去台灣...我想拎主題樂園優惠券
但而家先睇到呢個post
我可以點做,唔該
下,個 post 2008年2月開,你都無睇下呀?

都係 lee 句

每年的旅遊展,佢地都會去做推廣活動及暫停上環辦事處辦公。
或者去參觀旅遊展佢地 counter,睇下其他禮品啦

你星期日就飛,就算佢地無去旅遊展
星期六、日都休息啦
不過都唔使好失望
預計六月十八日至開始換取主題樂園飛
乘邊間航空公司呀?
如果乘華航
http://www.china-airlines.com/hk/newshk/newshk000389.htm

回覆 引用 TOP

差幾日ja
我係華航的,會去counter拎,真係唔抵喇
anyway, thanks ur info

\

回覆 引用 TOP

我七月中去
我想去八仙海岸做SPA/溫泉,
唔知門劵果D點計法?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siu_lin99 於 2010-6-12 03:20 PM 發表

我七月中去
我想去八仙海岸做SPA/溫泉,
唔知門劵果D點計法?
你指八仙海岸的 '大唐溫泉物語'
最好直接電郵問下可否使用觀光協會送的主題樂園飛

因為例如舊年送的溫泉券
部份會館指明只可免費享用大池,並不接受加錢轉私人風呂
而部份就可以加錢使用私人風呂

回覆 引用 TOP

如果我坐華航早機(10點幾飛, 即係8點幾要去check-in),唔知華航詢問櫃檯開左未呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hahapa 於 2010-6-13 09:27 AM 發表

如果我坐華航早機(10點幾飛, 即係8點幾要去check-in),唔知華航詢問櫃檯開左未呢?
應該開左啦

回覆 引用 TOP

回覆 43# 的帖子

謝謝你! 希望到時未送晒啦~

熱門搜尋: 物理治療 扁平足 牙科診所 濕疹 輪椅 牙齒美白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hahapa 於 2010-6-13 05:30 PM 發表

謝謝你! 希望到時未送晒啦~
唔知你幾時出發
返而留意在轉下一季禮品時,華航是否會同一樣的安排在機場取
出發前,留意華航網頁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。