去大阪買咩手信好??

去大阪買咩手信好?? E-mail 此主題給朋友

請問去大阪有咩特別嘢係必買ga??請問喺大阪邊度買??

引用:
原帖由 wing_lee321 於 2010-6-5 21:05 發表
去大阪有咩特別嘢係必買?

一定係機票. 可以香港買定, 唔駛在大阪買.

引用:
原帖由 wing_lee321 於 2010-6-5 09:05 PM 發表
草餅

回程早d出關西機場搵下啦!

引用:
原帖由 wing_lee321 於 2010-6-5 09:05 PM 發表
小妹既舊關西置頂post有寫少少手信推介,你可去精華post度,或click我簽名檔條link入個post睇睇。

mcmelody:我按你個名,佢話我係新手所以唔俾我睇!

cannyman:係咪即係outlet??定係個機場內都有嘢買??

引用:
原帖由 wing_lee321 於 2010-6-5 22:47 發表

cannyman:係咪即係outlet??定係個機場內都有嘢買??
係以下條LINK呀.

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4325627

機場內都有嘢賣既,不過唔知你鍾意邊類野喇,我自己就會買食既野多!

引用:
原帖由 wing_lee321 於 2010/6/5 22:47 發表

香港機場內都有野買喇....機場點會冇野賣呢?
我指既當然係手信

cl1403:唔該你呀,好長盡,睇下先!!

冇咩係必買,你去到睇到邊d想買就去買!但有一樣野要必帶,就係yen。

引用:
請問去大阪有咩特別嘢係買ga??請問喺大阪邊度買??
唔知咩原因近排既人好興乜都加必呢個字…
例如:去XX有咩係必食呀?
去XX有咩係必行呀?
去XX有咩係必睇呀?
必呢個字,照理似乎係解作:一定啊呵?!
都係嗰句囉…人人興趣、喜好都唔同,我覺得必要,閣下可能0興趣!
點解個個一話要去旅行就好似冇晒主見,即刻後生咗幾拾年。
連一些冇理由咁都問得出口既問題都竟然會問!

引用:
原帖由 Tobymomo 於 2010-6-6 02:43 發表

唔知咩原因近排既人好興乜都加必呢個字…
例如:去XX有咩係必食呀?
去XX有咩係必行呀?
去XX有咩係必睇呀?
必呢個字,照理似乎係解作:一定啊呵?!
都係嗰句囉…人人興趣、喜好都唔同,我覺得必要, ...
算喇, 唔好令版主難做.... 陣間又話唔歡迎問野又盛當睇唔到算喇...........

士多啤利/巨鋒xx大福

引用:
原帖由 wing_lee321 於 2010-6-5 21:05 發表
沒有什麼是"必買"的.
因為在日本好多野,你都可以在香港的日資百貨超市部有得賣!!!

35 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。