打印

[新界及離島] 芝脆雞~

芝脆雞~ E-mail 此主題給朋友

[隱藏]

又同食之戰友去野食,聽yan講芝脆雞幾平又幾好味,好吸引之下來試下了,就咁睇唔似食店呀,同個色好似某銀行,haaaaaaaaaaaaa!


個雞好得意呀~!


唔知食咩好,見個套餐幾抵,決定叫個二人套餐A~!


二人套餐A揀左:千島熱情pizza(6寸),海鮮闊條麵,三件炸雞and 2罐汽水~!


炸雞~!好大件,個比例仲有大個過個pizza(bec個pizza得6寸),個款真係好似kfc辣版呀,食落都好似kfc既味,不過就唔辣既,唔錯呀~!


海鮮闊條麵~!好多汁,d餸亦唔少呀,幾好味~!


千島熱情pizza(6寸),好細個,早知叫個大呀ha,個餅底都幾厚,不過唔硬呀,仲要幾軟身唔錯呀,個面既材料亦唔少,唔錯呀~!



實用相關搜尋: Spa 銀行 blog yahoo
16

TOP

個pizza真係好厚


實用相關搜尋: Spa
'   ^ ^          ^-^  zzzzz  
(=^-^=)   (=~.~=)         
  (~)(~)      (~)(~)

TOP

d雞同kXX 有得fight,
皮脆,肉滑
一個字....................正






TOP

芝脆雞d炸雞好食過kfc好多
不過食完就要像幾杯涼茶lu



實用相關搜尋: Spa
「金牌打狗」負責發布主帖,「普通打狗」就一擁而上回帖,製造輿論效果。「金牌打狗」的每個帖子大約收費港幣五元,而「普通打狗」則收費一元左右,以全職學生居多。

吊高你班五毛狗,歡迎班畜性對號入座。

謝謝~基頭四~的金句

TOP

[隱藏]
呢間野好唔好食就唔知,不過叫外賣真係可以激死你,7點半叫外賣話一小時內到,ok好合理,等到8點50分都未到,咁打去問下la,聽電話果個姐姐一聽個地址,就話司機未番到,好快會到,咁心想再等一陣,又等到9點15再打,果個姐姐又係咁講,我就問係咪即係仲未送出,佢話係咁你仲要唔要?咁當然係唔要la,咁佢就馬上以線,等左兩個鍾最後都係落街買老麥,你要叫要有心理預備


實用相關搜尋: Spa 電話 外賣

TOP

如果85 蚊 都ok喎~


實用相關搜尋: Spa
人不犯我 我不犯人
可惜 總有人係網上搞搞震

TOP

high cholesterol .........................


實用相關搜尋: Spa

TOP

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

TOP

又唔係好貴,d炸雞真係唔錯
不過好熱氣~



實用相關搜尋: Spa

TOP

[隱藏]
佢D雞好食過KFC好多好多好多


實用相關搜尋: Spa

TOP

我都食過~好食!!


實用相關搜尋: Spa

TOP

剩係對炸雞有少少興趣


實用相關搜尋: Spa

TOP

前幾日叫個外賣,ok既,個大批同pizza hut一樣大,但個批爛左







美國100大令仔之一--Nick Carter

TOP

真係好食又平
依家都唔會去kfc 同 pizza hut



實用相關搜尋: Spa

TOP

[隱藏]
堂食幫襯過2次,樣樣野即製,新鮮熱辣,水準唔錯。外賣都試過4、5次,我又未試過話遲好多先送到,都ok啦又唔貴,不過自從有左呢間我反而食少左"必x客"


實用相關搜尋: Spa 外賣

TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。

10.0.1.11