廿幾至三十歲既男仔心智仲係唔成熟

廿幾至三十歲既男仔心智仲係唔成熟 E-mail 此主題給朋友

大家身邊有冇廿零三十歲既男仔FD,係可以喺你有煩惱既時候,比到你意見同分析?

事關有時遇到問題,想揾個男仔比吓意見果陣,好少人比到滿意既答案我

有D男仔FD初初都以為佢成熟,但識落先發現原來係扮出嚟!
究竟係世上罕有,定係我遇人不淑?

我一時時啦

意見不同=唔成熟?

引用:
原帖由 蕉蕉仔1號 於 2010-7-30 02:33 PM 發表
意見不同=唔成熟?
NO! 問得人就係想聽多D不同意見
事實上,將個問題分別問女&男FD,好多時個答案就會立見高低

引用:
原帖由 truelove2010 於 2010-7-30 02:38 PM 發表

NO! 問得人就係想聽多D不同意見
事實上,將個問題分別問女&男FD,好多時個答案就會立見高低
我又唔見得而家啲女仔成熟得去邊...

我好成熟 , 絕對可以比到意見妳  

引用:
原帖由 伯金 於 2010-7-30 02:43 PM 發表

我又唔見得而家啲女仔成熟得去邊...
咁你身邊多唔多呢個年紀既男仔比較成熟?
我d女仔fd細過我,但個腦都ok成熟,反而男仔真係差d!

引用:
原帖由 truelove2010 於 2010-7-30 02:46 PM 發表

咁你身邊多唔多呢個年紀既男仔比較成熟?
我d女仔fd細過我,但個腦都ok成熟,反而男仔真係差d!
梗係多啦...
反而身邊啲女仔個個都比較幼稚...
EQ都好差...

引用:
原帖由 單身老男人 於 2010-7-30 02:45 PM 發表
我好成熟 , 絕對可以比到意見妳  
介唔介意我問你一個問題?
你係真心想幫人,定係太得閒順便溝吓女?
(不是真心話不需回覆)
唔好介意,我問得呢個問題,係因為我試過唔少名義上幫我解決煩惱既人,實情係想溝我!

引用:
原帖由 伯金 於 2010-7-30 02:48 PM 發表

梗係多啦...
反而身邊啲女仔個個都比較幼稚...
EQ都好差...
你哋係咪30age以下?
我承認自己有時都好幼稚,但需要認真果陣會好正經;
畢竟份人太認真會好悶蛋,你又屬唔屬於呢個類別?

引用:
原帖由 truelove2010 於 2010-7-30 02:57 PM 發表

你哋係咪30age以下?
我承認自己有時都好幼稚,但需要認真果陣會好正經;
畢竟份人太認真會好悶蛋,你又屬唔屬於呢個類別?
我廿幾歲...
係男仔角度女仔有時啲所謂的有時幼稚係我地眼中係超唔成熟...
我覺得自己都係屬於悶蛋的類別...

引用:
原帖由 伯金 於 2010-7-30 03:01 PM 發表

我廿幾歲...
係男仔角度女仔有時啲所謂的有時幼稚係我地眼中係超唔成熟...
我覺得自己都係屬於悶蛋的類別...
睇嚟你應該都係正經型,你班朋友係咪都比較悶架?
我所謂既幼稚,係指無傷大雅既放任同暫時擺低個腦去開玩笑
你係咪唔接受呢種,鐘意好文靜唔多出聲既女仔?

引用:
原帖由 truelove2010 於 2010-7-30 03:08 PM 發表

睇嚟你應該都係正經型,你班朋友係咪都比較悶架?
我所謂既幼稚,係指無傷大雅既放任同暫時擺低個腦去開玩笑
你係咪唔接受呢種,鐘意好文靜唔多出聲既女仔?
簡單黎講...我地的話題基本上都係環繞住錢...
係唔係悶就要睇下妳用咩角度去睇...
我比較希望我個老婆或女朋友可以對我事業有幫助...

引用:
原帖由 truelove2010 於 2010-7-30 02:51 PM 發表

介唔介意我問你一個問題?
你係真心想幫人,定係太得閒順便溝吓女?
(不是真心話不需回覆)
唔好介意,我問得呢個問題,係因為我試過唔少名義上幫我解決煩惱既人,實情係想溝我!
做人輕鬆少少 , 做女人大量少少 , 我今朝好得閒 ,
淨係幫女人解決感情問題 , 答左幾千字 , 妳大可以去其他
女人心事 post 睇下 , 有時人地真唔真心對妳 , 都係睇妳真
唔真心對人 , 我有心溝女 , 我 pm 妳啦 , 女人就係咁 , 講兩
句就成隻蟹咁 , 成日驚人攞妳著數 , 唔係屎忽鬼 , 我條件都
唔差 , 要搵女人著數大把人送上門 .        

引用:
原帖由 truelove2010 於 2010-7-30 02:27 PM 發表
大家身邊有冇廿零三十歲既男仔FD,係可以喺你有煩惱既時候,比到你意見同分析?

事關有時遇到問題,想揾個男仔比吓意見果陣,好少人比到滿意既答案我

有D男仔FD初初都以為佢成熟,但識落先發現原來 ...
我唔知你心智成熟既定義係乜呢?
你講緊既似乎係分析力問題多d. 呢樣野同年齡有d關, 因為人經歷多d, 分析力都會強d. 不過都要睇下個人中唔中意lum 野. 無話年紀大d, 分析力一定比人強架wor

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。